STYRKER DEN TEKNISKE RÅDGIVNINGEN: Newsec Basale-sjef Hilmar Auran har kjøpt 50 prosent av Helhetskontroll.
STYRKER DEN TEKNISKE RÅDGIVNINGEN: Newsec Basale-sjef Hilmar Auran har kjøpt 50 prosent av Helhetskontroll.

Newsec-kjøp innenfor teknisk rådgivning

Newsec Basale har kjøpt 50 prosent av aksjene i Helhetskontroll AS.

Publisert

Kjøpet vil styrke Newsec Basales tekniske rådgivningsvirksomhet i Norge ytterligere.

– Gjennom inntreden som 50 prosent eier av Helhetskontroll får vi et godt grunnlag for ytterligere vekst og utvikling av profesjonelle forvaltnings- og rådgivningstjenester. Newsec har over 30 års erfaring fra nasjonale og internasjonale forvaltningsoppdrag, og sammen med en stadig mer omfattende rådgivningsvirksomhet er vi godt posisjonert for å håndtere fremtidens kompetanse- og markedsmessige krav fra kunder og oppdragsgivere, sier administrerende direktør i Newsec Basale, Hilmar Auran.

– Ledelse og ansatte i Helhetskontroll vil bidra til å øke rådgivningsmiljøet og bredden i Newsec sine leveranser til eksisterende og nye kunder nasjonalt. Helhetskontroll har hatt kontinuerlig fokus på utvikling av kompetanse og system frem til dagens plattform som bidrar til verdiskapende leveranser innenfor plan- og bygningslovens ulike prosesser. Et samarbeid med en aktør som Newsec gjør Helhetskontroll i stand til å vokse og utvikle et enda bedre produkt til våre kunder, sier Daglig leder Svein Roar Holt i Helhetskontroll.

Helhetskontroll ble etablert i 2013 og hadde i fjor en omsetning på 10,5 millioner kroner. Selskapet har siden oppstarten vært eid av partnerne Svein Roar Holt og Abbas Hajiri. Helhetskontroll er spesialisert innen plan- og byggesakskompetanse, og selskapet leverer i hovedsak alt innenfor plan- og byggesaksrelaterte tjenester til oppdragsgivere nasjonalt.

Newsec Basale er Norges største aktør innen ekstern forvaltning av næringseiendom og har 265 ansatte fordelt på 9 kontorer. Selskapet forvalter ca. 4 millioner kvadratmeter næringsareal.

Powered by Labrador CMS