Karriere:

FRA ARKITEKT TIL BYUTVIKLER: Luise Storch.

Møller Eiendom henter arkitekt

Møller Eiendom har ansatt arkitekten Luise Storch til rollen som eiendomsutvikler.

Publisert

Luise Storch begynner i den nye jobben den 1. oktober. Hun kommer fra et vikariat hos A-LAB og har tidligere jobbet for både CODE Arkitektur og Dyrvik Arkitekter.

- Byutviklings- og arkitekturkompetanse er viktig for Møller Eiendom, og nå må vi øke utviklingsavdelingen vår for å levere som forventet av oss. Vi har nylig vunnet budrunden om gamle Deichmanske bibliotek, i tillegg til at vi har en rekke andre prosjekter i pipeline, så det er mer enn nok å gjøre hos oss. Luise, med sin kompetanse som arkitekt og byutvikler, og ikke minst som en nysgjerrig og proaktiv person, blir et godt tilskudd til Møller Eiendom-gjengen, sier Jakob Krupka, direktør utvikling hos Møller Eiendom.

- Møller Eiendom har en tydelig ambisjon og holdning til byutvikling. bl.a. gjennom sin «Hundreårsarkitektur» og fokus på kvalitet i gjennomføring. At de nå har kjøpt gamle Deichmanske og blitt kårets til Årets Byutvikler av OMA, gjør at jeg gleder meg desto mer til å begynne som en del av utviklingsteamet, sier Luise Storch.

Powered by Labrador CMS