Transaksjon:

SELGER: Eieren håper å få opp mot 50 millioner kroner for dette bygget.

Milliardær tar exit i Svolvær

Nå selger han Posthusgården og håper å se 50 millioner.

Publisert Sist oppdatert

Polar Næringsmegling ved partner Sigurd Torrissen er engasjert av Edvard Bakkejord for å avhende Sivert Nilsens gate 51 i Svolvær. Eiendommen er mest kjent som Posthusgården, men da Posten har flyttet ut, måtte Bakkejords familieselskap Tellus Eiendom gjennomføre en del leietakertilpasninger. Tellus Eiendom er ett av Norges største eiendomsselskaper, med 160 millioner kroner i leieinntekter i fjor fordelt på et areal på 100.000 kvadratmeter.

- Vi guider på yield rundt 6,75 basert på en ny takst. Leieinntektene er på ca 3,2 millioner i året, som skulle gi en pris i underkant av 50 millioner kroner, sier Torrissen i en pressemelding.

Han håper å få inn bud i løpet av november slik at eiendommen kan være solgt før jul. I dag er Lofoten dyreklinikk, Nordland Fylkeskommune, Securitas, Health Fitness og Tellus Eiendom leietakere.

Boligbehov

Svolvær i Lofoten er et sted i vekst, blant annet har Christian Ringnes besluttet å bygge et nytt hotell der. Thon har nettopp åpnet sitt nye hotell. Fra før finnes Scandic og Anker Brygge godt etablert.

- Dette medfører behov for flere bopeler sentralt i Svolvær. Det er utviklingsmuligheter for å bygge ca. 2.500 kvadratmeter med leiligheter på toppen av bygget, poengterer Torrissen.

Det er aksjene i det utfisjonerte Sivert Nilsens gate 51 AS som er salgsobjektet.

Powered by Labrador CMS