Aktuelt:

STYRKER TJENESTENE: Peter T. Malling forteller at Malling & Co lenge har hatt ambisjoner om å styrke tjenestene innenfor asset management for kundene i forvaltningsporteføljen.

Malling & Co og Anvil i strategisk partnerskap

Malling & Co kjøper 25 prosent av aksjene i Anvil Asset Advisor fra Anvil AS.

Det strategiske partnerskapet vil gi Malling & Co tilgang til en kompetent leverandør av rådgivningstjenester med et bredt internasjonalt nettverk, mens Anvil Asset Advisors styrker sin virksomhet gjennom tilgang til Malling & Cos store nettverk.

– Vi har lenge hatt en ambisjon om å styrke våre tjenester innenfor asset management for våre kunder i forvaltningsporteføljen, og har hatt gleden av å nyte godt av den gode kvaliteten i Anvil Asset Advisors leveranser på prosjektet Telegrafen. Vi er sikre på et nærmere samarbeid vil gi stor verdi til våre kunder, sier Peter T. Malling, styreleder i Malling & Co.

– Vi er veldig glade for å inngå et strategisk partnerskap med Malling-systemet. Anvil har jobbet tett med mange avdelinger av Malling & Co de siste årene med stor suksess, og ser nå frem til å jobbe enda tettere sammen og på den måten maksimere styrken til våre respektive organisasjoner. Både med tanke på våre eksisterende virksomheter og fremtidige nye muligheter, sier Nicholas B. Laird, styreleder i Anvil Asset Advisors

Powered by Labrador CMS