Bolig:

FØRSTE BYGGETRINN: Bonavas regionsjef i Oslo, Matilda Vinje, er klar for å selge det første byggetrinnet av Gartneritaket.

Klar for storprosjekt i Vestby

Våren 2022 starter Bonava opp med salgsstart av de første 100 leilighetene i prosjektet Gartneritaket i Vestby. Totalt skal boligutvikleren bygge 450 leiligheter der.

Publisert

I januar i år ble det kjent at boligutvikleren Bonava hadde kjøpt en ferdig regulert tomt i Vestby som kan gi til over 450 nye leiligheter. Prosjektet, som fikk navnet Gartneritaket, ble et viktig steg for Bonava i selskapets ambisjoner om å etablere seg som en av Østlandets største boligutviklere de neste årene.

Nå er Bonava i full gang med å markedsføre boligprosjektet i Vestby. Første trinn vil bestå av omlag 100 leiligheter, og salgsstart er forventet våren 2022.

«Dette nabolaget skal være et sted hvor mange forskjellige mennesker i mange forskjellige livssituasjoner kan leve og trives sammen. Gartneritaket vil være et sammensatt nabolag med mangfold blant både hjemmene og menneskene som bor i dem», opplyser Bonava om prosjektet.

Eiendomsutvikleren markedsfører Gartneritaket med gangavstand til skoler og barnehager, og kort avstand til Vestby Stasjon. Når Follobanen åpner i desember 2022, er reiseveien inn til Oslo på tyve minutter. Boligene ligger også nær E6, som gjør at nabolaget er lett tilgjengelig med bil.

Bonavas regionsjef i Oslo, Matilda Vinje, forteller samtidig om hektisk aktivitet med overleveringer til kundene i flere prosjekter.

– Vi har nettopp overlevert totalt 84 boliger på Tamburløkka og Ask. Jeg er stolt over teamet vårt innenfor salg, kundeservice og produksjon, samt vår entreprenør Realbygg på Tamburløkka, som har bidratt til at vi er godt i gang med å skape to gode Bonava-nabolag i Ski og Gjerdrum, sier hun ifølge en LinkeIn-oppdatering fra selskapet.

Powered by Labrador CMS