Kjøper Holmenkollen-tomt for utbygging

Publisert Sist oppdatert

– Vi er godt i gang med planleggingen og forventer å få eiendommen ferdig omregulert i løpet av neste år. Salget starter så snart vi har fått de nødvendige myndighetsgodkjenninger, men senest høsten 2017, sier prosjektansvarlig Thomas Børnich om kjøpet av Setra vei 26-30 i Holmenkollen.

Eiendommen har luftig og vestvendt beliggenhet med utsikt over byen og fjorden. Det er kort vei til T-banen og tomten ligger sentralt i forhold til Holmenkollen og Nordmarkas mange ulike fritidstilbud.

Les også: Stor-Oslo selger til JM Norge

– Stor-Oslo Eiendom har stor tro på dette prosjektet. Det passer godt inn i intensjonene i den nye kommuneplanen om fortetting rundt kommunikasjonsknutepunkt og spesielt T-banen. Videre passer prosjektet inn i det nye byrådets målsetning om fortetting også på Oslo vest.

– Setra vei 26-30 passer vår organisasjon godt og er i tråd med vår strategi, sier administrerende direktør Mathis Grimstad. 

Les også: – Fantastisk boligsalg

– Vi ønsker å jobbe med et mangfold av prosjekter, både større nærings- og boligprosjekter, i tillegg til mindre og mellomstore boligprosjekt. Dette prosjektet vil ventelig utfordre oss på plan og byggesak, nabo og markedspleie, samt at beliggenheten gjør sitt til at dette blir et morsomt prosjekt å jobbe med, avslutter Grimstad.

Les også: Over 30.000 boliger må takseres

Les også: Gravlegger boligplaner

 

Powered by Labrador CMS