Aktuelt:

KLARE FOR PRIS: Juryleder Netten Østberg og Norsk Eiendoms adm. direktør Tone Tellevik Dahl ser etter de beste eiendomsprosjektene.

Jakter kandidater til Cityprisen 2021

Kampen om neste års Cityprisen er i gang, og nå intensiveres juryens jakt på de beste eiendomsprosjektene.

Publisert

- Se for deg en arbeidsplass, et hjem eller et nabolag. Det er mennesker som skaper livet der, men eiendomsselskapene bygger rammene. Norsk Eiendom vil nå finne kandidater til den prestisjefylte prisen som gis til et eiendomsprosjekt som har utmerket seg, sier adm. dir. Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom.

Det er under den årlige Citykonferansen, som arrangeres av Estate kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom, at Cityprisen deles ut til et prosjekt som har levert langt mer enn man kan forvente av et eiendomsprosjekt. I tillegg til å være et sunt økonomisk prosjekt for eieren, skal prosjektet være miljø- og klimaeffektivt og i sin utforming og sitt innhold tilføre området og allmennheten rundt en verdi.

- Vi ønsker å inspirere bransjen til å strekke seg enda lengre, og ikke minst vise frem gode forbilder, understreker Norsk Eiendom-sjefen.

En jury, bestående av Netten Østberg (Asplan Viak), Tone Tellevik Dahl (Norsk Eiendom), Anders Berggren (Malling), Maren Bjerkeng (Aspelin Ramm) og Andreas Vaa Bermann (Plan- og bygningsetaten) er nå i gang med å se etter kandidater.

- Prosjektet skal ikke være et rent boligprosjekt, men kan godt omfatte boliger, og det er en forutsetning at prosjektet må være tatt i bruk, helt eller delvis, sier juryleder Netten Østberg i Asplan Viak.

Hun oppfordrer eiendomsaktører som har gode prosjekter til å ta kontakt. Fristen for innspill er den 17. oktober 2020.

Blant tidligere års vinnere, er Cityplan, som utviklet Nygaardsplassen i Fredrikstad, Industri Energi Holding, som utviklet Youngskvartalet i Oslo og Entra/Oslo Pensjonsforsikring, som utviklet Media City Bergen.

Powered by Labrador CMS