Inn i nytt hovedkontor på Fornebu

Publisert Sist oppdatert

Volvo Car Norway tar i bruk bygget i løpet av våren neste år. Bygget har et areal på ca 1500 kvadratmeter. Arkitekturen beskrives som særpreget med et moderne formspråk, beliggende nær sjøen i forkant av Statoil og Telenor. 

Les også: Vil øke med 2400 boliger på Fornebu

Les også: Elixia til Fornebu S

Det er lagt vekt på å imøtekomme dagens og morgendagens tekniske krav, og fleksibilitet i arealdisponering har vært en viktig premiss. Leieavtalen er på 10 år med opsjon for videre leie.  

Etter en omfattende samarbeidsprosess mellom eier/utbygger og leietager  er nå bygget spesialtilpasset for Volvos behov. Bygget er også prosjektert og bygget med tanke på lave driftskosnader, hvor moderne teknologi som BIM og Jotnes egen BIM/FDV ModelServer teknologi er benyttet.

Akershus Eiendom ved Lars Føyen Kinserdal har assistert Volvo i søk- og kontraktsprosessen, mens Colliers International ved Christian Prebe og Joakim Kaspersen har vært utleiers megler.

Les også: – Skulle vært langt flere boliger på Fornebu

Les også:  Solid landing på Fornebu

– Volvo Cars står foran en svært spennende periode der hele modellrekken byttes og vi skal befeste vår posisjon som et premium bilmerke i Norge. I denne sammenheng vil vårt nye hovedkontor på Fornebu være et viktig signalbygg spesielt tilpasset Volvo Car Norways organisasjon og merkevaren Volvo, der våre dyktige medarbeidere får det beste utgangspunktet for å bistå kunder og forhandlere over hele landet, sier Øystein Herland, administrerende direktør i Volvo Car Norway.

Jotne Eiendom inngår i Jotne-gruppen som har virksomheter innen eiendom, IT og industri. 

 

Powered by Labrador CMS