NY: Helle Thorsdalen blir ny salgssjef.
NY: Helle Thorsdalen blir ny salgssjef.

Helle Thorsdalen blir salgssjef i Bakke

- Dette er en viktig milepæl i Bakkes historie, sier sjefen.

Publisert

Aurskog-baserte Bakke vokser og har tatt en strategisk beslutning om å etablere salg i eget hus. Helle Thorsdalen er ansatt for å lede satsingen, ifølge en pressemelding.

Hun kommer fra tilsvarende stilling i JM Norge hvor hun har vært ansvarlig for oppbygging av intern salgsorganisasjon.

- Dette er en viktig milepæl i vår historie. Vi ønsker å levere den beste kundereisen og mener det kun er mulig om vi eier hele prosessen selv. Helle har lang erfaring i å bygge opp salgsorganisasjon i eget hus og vil være en viktig brikke i dette arbeidet i Bakke, sier konsernsjef Morthen Bakke i Bakkegruppen.

Bakke melder at de er i ferd med å lykkes med full digitalisering av forretningsprosessene der kundens endringer og tilvalg sømløst er integrert med selve entreprisen slik at manuelle prosesser i entreprenørleddet blir svært redusert.

Hele verdikjeden

- Digitale løsninger for tilvalg benyttes av mange i dag, men få har tatt dette videre inn i den industrielle delen av et prosjekt. Hele oversikten over kjøps- og kundereisen vil kunden da ha i appen vår. Å lykkes med full digitalisering er også en grunn til å ha hele verdikjeden – herunder salg i eget hus, påpeker han.

Helle Thorsdalen har over 20- års erfaring med boligsalg, både som megler og fra utbyggersiden.

- Dette gleder jeg meg til. Måten selskapet er organisert på mener jeg er en viktig faktor for suksessen. Jeg ser virkelig frem til å bidra til å løfte kundefokuset enda mer, sier hun.

Med på laget har hun to prosjektselgere: Thomas Johan Hagen og Eskil Flakstad. Sistnevnte er også nyansatt og kommer fra Obos, før det Røisland & Co.

Powered by Labrador CMS