Håper på 300 deltakere

Publisert Sist oppdatert

– Både interessen og påmeldingen har vært veldig god. Så langt er det 279 påmeldte deltakere og utstillere, sier redaktør i Estate Eiendomsmagasinet Vest og primus motor for konferansen, Torgeir Hågøy.

– Vi er glade i runde tall, så det hadde vært gøy om vi rundet 300 deltakere, legger han til.

Les også: Eiendomsmagasinet blir en del av Estate

Lokal forankring

Hågøy tror mye av grunnen til den store interessen skyldes et godt program og konsept. Tema for konferansen er ”Mulighetenes by” og det settes fokus på det positive som skjer i Bergen.

– Programkomiteen for konferansen har gjort en svært god jobb. Selskapene EGD Property, Entra, Formuesforvaltning, Linstow, Schjødt, Skaperkraft og SpareBank 1 SR-Bank har vært i komiteen som har plukket ut foredragsholdere og bestemt tema for konferansen. Dette har gitt konferansen en lokal forankring, men også en interessant vinkling. Komiteen skal derfor ha mye av æren for den gode påmeldingen, sier Hågøy. 

Les også: Odfjell kjøper i Bergen

Fullpakket program

Konferansen arrangeres sammen med Possibility som er teknisk arrangør.

– Det virker som vi har truffet et behov i markedet, sier prosjektleder, Irmelin Grønevik.

Hovedvekten av deltakere er fra Bergen, men også en rekke aktører fra Oslo og Stavanger har satt av dagen og kommer til Bergen. På talerlisten står navn som Christian Ringnes fra Eiendomsspar, Håvard Nustad fra Pangea Property Partners og Gudmund Stokke fra Nordic Office of Architecture.

 – Programmet er fullpakket med gode navn. Her burde være noe for enhver smak, sier Grønevik. 

Les også: Har handlet for over 600 mill i Bergen

29 utstillere

I tillegg til konferansedelen er det også lagt opp til en utstillerdel, hvor flere av byens største byutviklingsprosjekter stilles ut. Blant annet vil det vist frem et visjonsstudie for Dokken i Bergen. Totalt sett er det 29 utstillere på konferansen. 

– Ambisjonen var å få med seg 20 ulike selskaper. 29 er derfor langt flere enn vi hadde håpet på og det sier seg selv at vi er strålende fornøyd, sier Hågøy,

Les også: Budrunde på ROM-bygget

Planen er at konferansen skal bli et årlig arrangement.

– Det er selvfølgelig ambisjonen. Målet er at dette skal bli en institusjon i Bergen, sier Hågøy.

 

Powered by Labrador CMS