NYE: Ragnhild Forslund, Kurt Eirik Restad, Line Bjerck Ruud og Johan Jørgen Holst.
NYE: Ragnhild Forslund, Kurt Eirik Restad, Line Bjerck Ruud og Johan Jørgen Holst.

Girer opp og øker boligsatsingen

Konsernet rigger organisasjonen med mål om å bli en av Norges ledende og mest innovative boligutviklere.

Publisert

Mestergruppen er gjennom sine huskjeder Norges største boligbygger. I løpet av kort tid har datterselskapet Mestergruppen Eiendom besatt tre nyopprettede stillinger, samt styrket prosjektavdelingen med en ny prosjektsjef.

- Vi har de seneste årene bygget opp en kompetent organisasjon og en attraktiv prosjektportefølje. I tråd med å realisere prosjektene og klargjøre for ytterligere vekst har vi rekruttert flere medarbeidere. Vi er nå godt rustet til å gjennomføre strategien om å bygge prosjekter med fokus på godt og variert bomiljø, sier administrerende direktør Jostein Haugen i en pressemelding.

Han har fått på plass Line Bjerck Ruud som salgs- og markedssjef. Hun har mange års erfaring fra både Selvaag Bolig og Skanska Bolig.

Johan Jørgen Holst har begynt i den nyopprettede stillingen som investeringsdirektør. Han kom fra rollen som regionsdirektør i Kruse Smith Eiendom, hvor han blant annet hadde hovedansvaret for salget av Kruse Smith Eiendom til Solon Eiendom.

Ragnhild Forslund er hentet internt i Mestergruppen Eiendom til den nyopprettede stillingen som strategi- og utviklingssjef. Hun var prosjektsjef i samme selskap og har også mange års erfaring fra Veidekke Eiendom.

Kurt Eirik Restad tiltrådte stillingen som prosjektsjef i januar. Han kom fra stillingen som prosjektleder hos HR Prosjekt og har også erfaring fra Skanska og PEAB.

Mestergruppen Eiendom er et heleid datterselskap av Mestergruppen som med 14 milliarder i omsetning er et av Norges største og raskest voksende konsern innen byggevarehandel, huskjeder og eiendomsutvikling. Største eier i Mestergruppen er Ferd. I år vil virksomhetene i Mestergruppen igangsette i underkant av 4.000 boliger.

Powered by Labrador CMS