Bolig:

FULL FART. Tom André Svenning-Gultvedt lover en het sommer og høst med tomtekjøp. Her flankert av medaksjonærene Petter Stordalen og Ketil Skorstad.

Første kjøp i boks – Veslefrikk sikter mot 80 leiligheter

Tom André Svenning-Gultvedts boligsatsing med Petter Stordalen og Ketil Skorstad har gjort sitt første kjøp. – Vi har ekstremt mange prosesser gående.

Med sin bakgrunn fra Ski og flere boligprosjekter på samvittigheten fra Solon Eiendom-tiden i området, er det kanskje ikke så rart at Tom André Svenning-Gultvedt kjenner det lokale markedet godt. Nå har hans nye selskap Veslefrikk Eiendom, som også har med Petter Stordalen (40 prosent) og Ketil Skorstad (30 prosent) på eiersiden, gjennomført det første eiendomskjøpet i Skorhaugåsen i Ski.

– Vi har kjøpt litt over 5 mål og vi antar at vi kan bygge ca. 80 leiligheter der. Vi har samlet opp eneboliger i et felt i Åsenveien og ser for oss oppstart og planarbeid om to til tre år, sier Svenning-Gultvedt til Estate Nyheter.

Han er nå i full gang med å sikre seg tomter.

– Vi har ekstremt mange prosesser gående samtidig nå. Vi merker at det er en del usikkerhet der ute når vi prater med aktørene. Vi forholder oss til dagens tall og ikke slik det var for et halvt år siden, sier Svenning-Gultvedt og lover en aktiv sommer og høst på kjøpsfronten.

Hør Tom André Svenning-Gultvedt i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne her:

Powered by Labrador CMS