Fikk lunsjavtale i Nydalen

Publisert Sist oppdatert

– Vi er svært fornøyd med å få være med å skape en solid helhetlig opplevelse i samarbeid med Avantor. Vi har levert tjenester til flere av Avantors bygg, men på NY28 skal vi nå drive en lunsjrestaurant som er mer enn bare en vanlig kantine, sier Therese Log Bergjord, administrerende direktør i Compass Group (morselskapet til Eurest AS). 

Kontrakten har en estimert totalverdi på rundt 100 millioner over kontraktsperioden.

– Vi ser at flere kunder etterspør «det lille ekstra» både rundt mat og andre tjenester. Derfor har vi også tilrettelagt og utviklet våre tilbud i henhold til dette, sier Bergjord.

Les også: Renoveres for 245 millioner

Les også: BIs milliardkupp i Nydalen

Les også: Leietakers marked i Nydalen

Avantor forvalter en stor andel av byggene i Nydalen, og jobber nå med å få inn de riktige leietakerne for å skape det gode miljøet i det nye bygget NY28. 

– I Avantor arbeider vi kontinuerlig med å utvikle bygg, og samarbeide med de rette leverandørene om å skape det unike tilbudet som er tilpasset morgendagens leietakere. Servicetilbud og gode matopplevelser er viktige, og vi er fornøyd med å ha valgt en leverandør på dette området som klarer å følge med i tiden. I samarbeid med Eurest har vi skapt et tilbud som vi mener gir en ekstra flott arbeidshverdag, sier Roy Frivoll, forvaltningsdirektør i Avantor.

Les også: Fikk 15 års leieavtale i Nydalen

 

Powered by Labrador CMS