Aktuelt:

KOMMER TIL EIENDOMSDAGEN: Entra-beilerne Erik Selin (Balder) og Rutger Arnhult (Castellum) kommer til Eiendomsdagene.

Eiendomsdagene flyttes til 30. september

Estate kunnskap har flyttet flaggskipkonferansen Eiendomsdagene til den 30. september. Blant foredragsholderne er de svenske Entra-beilerne Rutger Arnhult og Erik Selin bekreftet.

Publisert Sist oppdatert

Det er i slutten av januar at Estate kunnskap vanligvis arrangerer det som regnes som årets begivenhet i eiendomsbransjen; Eiendomsdagene. Opptil 400 eiendomstopper møtes hvert år på Norefjell for faglig påfyll, nettverking og business, men i år har korona skapt utfordringer for arrangementet. Det har vært flere utsettelser av konferansen, men nå har Estate kommet frem til en endelig dato for arrangementet. Årets Eiendomsdagene skal gå av stabelen på Norefjell Spa fra den 30. September til 1. Oktober.

– Programmet er så å si ferdig, og med toppnavn som Erna Solberg, Erik Selin og Rutger Arnhult bekreftet, håper vi at det blir en bra gjeng som blir med oss til fjells i slutten av september, sier Stein Ove Ødegård, leder av Estates konferanseavdeling.

Samtidig sier Ødegård at det fortsatt er usikkert når de kommer i gang med de fysiske konferansene igjen.

– Men vi jobber fortsatt med planer om Citykonferansen den 20. mai på The HUB i Oslo. Her slipper vi nok ikke unna 1-meteren men om myndighetene tillater oss inntil 200 mennesker samlet så ønsker vi å få dette til. Andre halvår tror jeg som sagt vi er tilbake til normalen. Og kanskje til og med en positiv effekt av at folk er sultne på å treffes igjen og ikke minst oppdatere seg på fag og generelt hva som skjer i bransjen. Høsten skal bli bra! Vi gleder oss til så se folkene i bransjen igjen, i mellomtiden har vi mye bra digitalt liggende på våre hjemmesider, avslutter Ødegård.

Powered by Labrador CMS