Content

Unikt konferansehus i hjertet av Oslo

FRESHE MØTEROM: Salongen byr på unike lokaler for både kort- og langtidsleie.

KLP Eiendom har skapt en unik møteplass i Oslo Sentrum. Salongen er plassen for deg som vil arrangere møter i inspirerende omgivelser.

I Ibsenkvartalet i Oslo ligger Salongen – et konferansehus for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjon av faglige og sosiale sammenkomster. Salongen konferanse, sammen med Provianten restaurant og Kammerset kaffe og kaker, gir en sømløs brukeropplevelse.

Mennesker er avgjørende for en god opplevelse. I tett samarbeid med 4Service har KLP utviklet konseptet, og 4Service har hentet håndplukkede medarbeidere med lang bransjeerfaring. Reidar Normann er Sitemanager for Salongen, Provianten og Kammerset . Han er full av lovord om sin spennende arbeidsplass. 

Ønsker du en skreddersydd møteopplevelse? Book møterom hos Salongen! 

Reidar Normann, Sitemanager Salongen, Provianten og Kammerset

– Vi er et konferansehus med stort hjerte, absolutt. Og ikke minst så er vi et konferansehus for alle. Vi arrangerer statsbesøk, seminarer med påfyll til lærere, styremøter, salgsmøter samt boklanseringer og filmlanseringer med rød løper. Vi er også gunstig prismessig.

Salongen etterstreber alltid å gjøre kunden fornøyd, blant annet gjennom stor fleksibilitet. Rom kan leies i både korte og lengre tidsrom og for små og store grupper. Tilbakemeldingene fra kundene har vært utelukkende positive. 

Tipp topp utstyr og grønn linje

– Gjestene er veldig fornøyde med lokalene. Det er en varm og lun stemning med god akustikk og lyd i forhold til andre lokaler de har vært i. De har en god følelse etter å ha besøkt oss, forteller Normann. 

HVA ER DITT BEHOV: Salongen har møterom og fasiliteter for både små møter og større arrangementer.

 

I tillegg får Salongen skryt for at alt er toppmoderne, og for at de kjører en grønn profil.

– Vi bruker ikke plast. Salongen skal være et bærekraftig konferansehus, og mesteparten av maten skal være kortreist og lokal. Og alt er selvsagt laget fra bunnen av. 

Normann trekker frem skreddersøm som noe av det de er mest kjent for.

– Vi gjør alt fra A til Å. Uansett hva du spør meg om, så ordner jeg det, lover han. 

 

 

 

 

Noe utenom det vanlige

LEKKERT: Alt ligger til rette for å bli inspirert, lover Odd Edvard Lund, Eiendomssjef KLP Eiendom.

Salongen er utformet for å skape en intim atmosfære, hvor mennesker enkelt skal kunne møtes og bli inspirert. 

Tekniske rådgivere og utførende entreprenører ble utfordret til å dreie tankene bort fra standardløsninger, sier Odd Edvard Lund, Eiendomssjef KLP Eiendom. Idéen med dette var ikke primært å skape noe som ikke har blitt bygget før, men å holde sansene skjerpet slik at dette prosjektet ikke bare ble et av mange. 

– Utbredt bruk av heltre, plassbygde løsninger, dempede farger, indirekte belysning, inspirerende fotokunst, gode stoler og bord er alle nøye utvalgte elementer. Samtidig har det vært stort fokus på å bygge noe som alle kan like, slik at vi blir et tilbud for flest mulig.   

Utdanningsforbundet om kundeforhold:

«Det at godt egnede og flotte kurslokaler var tilgjengelige for oss i samme bygg, var viktig med tanke på valg av kontorlokaler. Vi har ikke vært her lengre enn siden august, men opplever så langt en god dialog med og strålende service fra Salongen.»

Salongen konferanse, Provianten restaurant og Kammerset kaffe og kaker gir utallige muligheter til å sy sammen et bredt spekter av arrangementer. Kontakt oss for seminarer, foredrag, styremøter, effektive mindre møter, julebord, pressekonferanser, utstillinger, bokslipp, og andre sosiale sammenkomster.

 

Ny regionleder i Oslo
Karriere
709 millioner i driftsresultat
Aktuelt
Advarer gårdeiere etter utelivssuksess
Play
R8 får gjennomgå (+)
Aktuelt
– Alle snakker om «flyskam», men dere står jo for 40 prosent av verdens CO2-utslipp
Tech
Få ferske eiendomsnyheter hver morgen! Meld deg på gratis nyhetsbrev her!
Ukens tips: Ekspropriasjon og rettslig vern
Juss
Kjøperen av Carew-eiendommen tredoblet overskuddet (+)
Analyse
Selger for 1,6 milliarder
Transaksjoner
Byggherrehjørnet: Force majeure i entrepriseforhold
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.