Content

Årets rapport om retailbransjen er her

I flere land har man i lengre tid sett en økende trend med kjøpesenterdød og tomme næringslokaler. Denne trenden har ennå ikke nådd Norge, men her hjemme opplever sektoren stadig mer pressede marginer og minkende lønnsomhet. 

I den ferske rapporten om den norske retailbransjen går Colliers Retail Team i dybden på de bakenforliggende faktorene for denne utviklingen, hvordan de preger den generelle handelen, leiepriser og praksiser, samt å trekke frem hvilke grep bransjens aktører bør ta for best å møte utfordringene.

Les rapporten her.

Rapporten inneholder i tillegg egen analysedel som tar for seg de ulike handelsområdene i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, leieprisnivåer, makroøkonomi, kjøpesenteranalyse og statistikk og mye annet.
Colliers Retail-team i Norge ønsker å hjelpe deg og din bedrift å ta de beste beslutningene. Derfor øker nå Colliers fokus ytterligere på utleie, Retail etablering og kjøpesenterdrift.

 Se hele Colliers International sitt tjenestetilbud her.

Finerfabrikk kan bli 200 boliger (+)
Bolig
Ny regionleder i Oslo
Karriere
709 millioner i driftsresultat
Aktuelt
Advarer gårdeiere etter utelivssuksess
Play
R8 får gjennomgå (+)
Aktuelt
Les alle PLUSS sakene! Klikk her!
– Alle snakker om «flyskam», men dere står jo for 40 prosent av verdens CO2-utslipp
Tech
Ukens tips: Ekspropriasjon og rettslig vern
Juss
Kjøperen av Carew-eiendommen tredoblet overskuddet (+)
Analyse
Selger for 1,6 milliarder
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.