FANT PARTNER: Pierre Puggard, boligdirektør i Carucel Eiendom, er fornøyd med å ha sikret seg en co-living-partner.

Carucel Eiendom med avtale med dansk co-living-pionér

Carucel Eiendom har inngått avtale som innebærer at danske selskapet LifeX skal stå for utleie og drift av 600 boenheter i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

– Det er en økende etterspørsel etter fleksible boformer i Oslo, og med LifeX får vi muligheten til å tilby våre leietakere det unike leiekonseptet co-living for å møte denne etterspørselen. Vi ser tydelig at komfort og trygghet er faktorer som blir etterspurt av leietakere i økende grad. LifeXs serviceinnstilling, egenutviklede digitale plattform og unike tilnærming til kollektive løsninger, var avgjørende for valget av samarbeidspartner, sier Pierre Puggard, boligdirektør i Carucel Eiendom.

Den langsiktige operatøravtalen innebærer at LifeX skal drifte flere av de 600 boenhetene til Carucel allerede i år. Målet er at LifeX gjennom sitt co-livingkonsept skal forenkle hverdagen til leietakerne gjennom en rekke attraktive ekstratjenester.

LifeX vil blant annet sørge for alt det praktiske med innflytting. Når leietakerne ankommer vil leilighetene være ferdig møblerte med lekkert nordisk design. Rengjøring og tjenester som internett og forsikring er inkludert i prisen. I tillegg åpner boligkonseptet opp muligheten for å bo i et moderne bofelleskap.

Det er tilgangen til co-living-konseptet og moderne bokollektiv som er årsaken til Carucel inngikk en langsiktig samarbeidsavtale med LifeX. Det danske selskapet ble etablert i 2017 og betjener mer enn 3.500 leietakere over hele Europa.

– Vi opplever at våre forretningspartnere velger oss fordi vi skaper merverdi for både utleiere og leietakere gjennom vårt nyskapende boligkonsept. Mange trekker særlig fram vår underliggende digitale plattform. Her gir vi utleierne et digitalt verktøy som forenkler hverdagen deres i stor grad. Gjennom intuitive, nettbaserte dashboard får de dyp innsikt i eiendommens nøkkeltall. Dette gir betydelige utslag på bunnlinjen og forbedrer utleiers verdikjede, sier Ritu Jain, medgründer av LifeX.

Powered by Labrador CMS