Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
 • Caverion Norge

  Bransjer: Brannvern, Eiendomsservice, Energirådgivning, Entreprenør, Facility Management, Håndverk, Inneklima, Sikkerhetstjenester, VVS

  Caverion er en ledende europeisk tekniske totalentreprenør, med tilstedeværelse på over 50 lokasjoner i Norge. Vi ivaretar dine verdier gjennom hele livssyklusen. Caverion designer, produserer, drifter og vedlikeholder brukervennlige og energieffektive tekniske løsninger for alle typer bygg og industri. Våre tjenester brukes blant annet i kontorbygg, butikker, boliger, offentlige lokaler, industrianlegg og infrastruktur. Vår styrke er bred kompetanse og omfattende tjenester som dekker alle tekniske fagområder gjennom hele livssyklusen til bygg og industrianlegg.

 • GK Gruppen AS

  Bransjer: Eiendomsservice, Energirådgivning, Entreprenør, Facility Management, Inneklima, VVS

  GK installerer og vedlikeholder alt av teknikk i alle typer bygg. Vi har rørleggere, elektrikere, ventilasjonsteknikere og fagfolk innen kuldeteknikk, byggautomasjon og energiledelse. Med ca. 50 avdelingskontorer fra Alta til Kristiansand dekker vi hele Norge.

 • Oras

  Bransjer: VVS

  Oras er en landsdekkende teknisk entreprenør som tilbyr totale energi, rør og klimatekniske anlegg. Ellers tilbyr selskapet service/vedlikehold og driftsavtaler på alle typer VVS- anlegg. Oras omsatte i 2009 for ca. 1,1 mrd. Kr. og har ca. 750 ansatte. Energi Oras har gjennom mange år levert vannbårne systemer for oppvarming og kjøling. I det siste årene har vi også hatt hovedansvaret for å levere avanserte Energisentraler. De er ikke bare teknisk avanserte, men har også høy andel av fornybar energi som for eksempel solvarme. www.oras.no