Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
 • Persen Skei

  Bransjer: Søksmeglere

  Persen Skei tilbyr rådgivning innen kjøp og salg av næringseiendom i Norden. Selskapet har foretaksbevilling fra Kredittilsynet for å drive eiendomsmegling. Vi har bistått som rådgivere ved et stort antall profilerte eiendomstransaksjoner i Norge, Sverige og Danmark.

  I Persen Skei fokuserer vi på å skape langsiktige, gode forhold til våre kunder og samarbeidspartnere. Våre medarbeidere har lang og bred erfaring innen kjøp og salg av næringseiendom.

  Selskapet og dets ansatte er blitt synonymt med arbeid av meget høy kvalitet og av profesjonell karakter. Vi har siden 2000 formidlet næringseiendom for over NOK 20 milliarder.

 • Fast EiendomsPartner AS

  Bransjer: Søksmeglere

  Ikke la tilfeldighetene råde i søk etter nye lokaler, – søk bistand ! Gårdeier har sin utleiemegler, leietaker står ofte alene – Fast EiendomsPartner er leietakers representant. Vi skal være leietakers representant på næringseiendom. Vi skal ikke ha noen faste koblinger mot eiendomsselskap, meglere, forvaltere eller lignende. Vi skal ikke påta oss egne utleieoppdrag og på den måten komme i en situasjon hvor vi sitter på ”begge sider av bordet”. Våre oppdragsgivere skal være sikre på at vi kun jobber for å finne frem til den optimale løsning for deres selskap, og ikke har en skjult agenda. Vi i Fast EiendomsPartner AS har lang erfaring fra bransjen og er stolt av en referanseliste med mange meget godt fornøyde oppdragsgivere. Vi ser fram til å kunne bistå ditt selskap på samme vis, og inviterer deg til å ta kontakt for et uformelt møte.