Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
  • KPMG Law Advokatfirma Da

    Bransjer: Revisor

    Vi kan næringseiendom KPMG Law Advokatfirma DA tilbyr tjenester innenfor skatt, avgift og forretningsjuss. Vi er over 100 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Bodø, Stavanger, Tromsø og Trondheim. Optimalisering innen skatt og avgift KPMG Law Advokatfirma DA har lang erfaring som rådgiver for flere av de største aktørene innenfor eiendomsbransjen. Vi bistår selskaper med risikohåndtering og vurderer mulighetene for optimalisering innen skatt og avgift. I tillegg gjennomfører vi seksjonering av fast eiendom. KPMG har også utviklet et eget, MS Access basert justeringsverktøy for korrekt og optimal håndterting av merverdiavgift i tilknytning til justeringsreglene for fast eiendom. Kontaktperson: Advokat/Partner Oddgeir Kjørsvik, tlf.: 4063 9157 KPMG Law Advokatfirma DA Postboks 7000 Majorstuen Sørkedalsveien 6 0306 Oslo

  • EY

    Bransjer: Advokater, Revisor

    EY er en ledende global aktør innen revisjon, skatt og avgift, transaksjoner og rådgiving. Vår bransjegruppe Eiendom, bygg og anlegg har spisskompetanse på utfordringene bransjen står overfor og har lang erfaring fra arbeid med sentrale aktører. Link til våre nyttige nyhetsbrev for bransjen finnes på vår infoside.