Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
 • 2clean AS

  Bransjer: Renhold

  Profesjonelt renhold for næringslivet

  Våre 250 profesjonelle medarbeidere ønsker seg flere nye oppdragssteder. Ønsker du at dine kollegaer skal få et rent innemiljø? Da er 2clean løsningen for deg! Vi er en seriøs renholdsentreprenør som ivaretar dine behov på en profesjonell måte. For oss vil du være en høyt prioritert kunde og du vil få personlig oppfølging.

  Vi ønsker deg velkommen som kunde!

   

  2clean er etablert i 1985, medlem av NHO Service, miljøsertifisert etter ISO 14001, medlem av Grønt Punkt og har tariffavtale med NAF.

  OSLO | BERGEN

 • Ren Pluss

  Bransjer: Renhold

  Ren Pluss skal levere kundetilpassede renholdstjenester til næringslivet og gjennom dette skape et godt innemiljø og verne om materielle verdier for våre kunder.

  Vi skal tiltrekke oss og beholde kunder ved å levere renholdstjenester med forventet kvalitet på en kostnadseffektiv måte. Dette skal vi oppnå gjennom satsing på utvikling, inspirerende og god ledelse, kompetansehevende tiltak og rask og positiv respons på kundehenvendelser.

  Din trivsel og dine verdier – vi strekker oss lengre

  Våre kunder og ansatte skal oppleve oss som den mest seriøse og profesjonelle renholdsleverandøren i Norge.

  •               Alt vi gjør, skal tåle dagens lys!

  •               Vi skal kunne vårt yrke og utøve det med stolthet!

  Ren Pluss ble etablert i 1972 og er i dag en av Norges største renholdsleverandører. Selskapet er sertifisert innen kvalitet iht. ISO 9001 standarden, Miljø iht. ISO 14001 standarden og HMS iht. OHSAS 18001 standarden.

   

  Ren Pluss er en del av 4Service Gruppen