Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
  • Rett Bemanning AS

    Bransjer: Rekruttering og Bemanning

    Om Rett Bemanning

    Rett Bemanning er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokaleiere og selvstendig næringsdrivende partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 30 kontorer i Norge, i tillegg til 10 byråer i Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning/StaffUp er sammen et av de raskest voksende rekrutterings- og bemanningsbyråene i Norden. Rett person med rett kompetanse til rett tid Vi i Rett Bemanning har opparbeidet oss solid kompetanse innen bemanning og rekruttering. Vårt mål er alltid å finne rett person til rett jobb. Ved å bruke en fast framgangsmåte i rekrutteringsarbeidet sikrer vi høy kvalitet på bemanningsløsningene. Samtidig sørger vi alltid for at løsningene er skreddersydd og tilpasset til hver enkelt bemanningssituasjon. Vi utarbeider først en oversikt over arbeidsoppgavene kandidaten skal kunne, og deretter kartlegger vi de personlige egenskapene som er nødvendige for at kandidaten skal kunne fylle sin rolle på best mulig måte. Vi søker deretter etter kandidater i vår egen database, via nettverket vårt og gjennom annen annonsering i relevante kanaler. Alle kandidatene som er aktuelle for en jobb, intervjues på likt grunnlag og referansesjekkes før de blir ansatt hos Rett Bemanning. De aktuelle kandidatene med attester og vitnemål blir så presentert for deg som arbeidsgiver.

    Stort nordisk nettverk med lokal forankring. Vi drar god nytte av vårt store nettverk, samtidig som lokale eiere gir oss unik lokal kjennskap. Vårt mål er å tilby deg som arbeidsgiver det beste bemanningstilbudet, og hvert enkelt oppdrag skreddersys og tilpasses ditt bemanningsbehov.