Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
 • De 3 Stuer

  Bransjer: Personalrestauranter, Serveringstjenester, Lunsj, Mat og drikke, Kantinetjenester, Kantineleverandør, Cateringstjenester

  Vi driver personalrestauranter i privat og offentlig sektor etter et gjennomarbeidet og kvalitetssikret driftskonsept.
De 3 Stuer AS har i over 30 år levert kvalitet og matglede til sine 25 000 daglige bespisende. Vi har en sterk hjemmelaget matprofil, og har som ambisjon at gjestene skal oppleve en sunn og variert meny. Vi bidrar til en energiboost i hverdagen!

  Våre personalrestauranter kjennetegnes av medarbeidere som får særlig stor tillit og kreativ handlingsfrihet.
  Dette gir medarbeidere som viser eierskapsfølelse og stolthet til sitt produkt.
  De 3 Stuer AS drifter i dag 90 enheter i Oslo, Trondheim, Stavanger og Hammerfest.

  De 3 Stuer er en del av 4Service Gruppen.

 • Fazer Food Services AS

  Bransjer: Personalrestauranter, Serveringstjenester, Lunsj, Mat og drikke, Kantinetjenester, Kantineleverandør, Cateringstjenester

  Fazer Food Services er Nordens ledende leverandør av kantine- og cateringtjenester, og drifter kantiner under merkenavnet Wilberg. Vi er matspesialister med en høy andel faglærte kokker som lager mat fra bunnen av. Fazer Food Services kan tilby alt fra enkle til mer eksklusive kantineløsninger, skreddersydd etter dine behov. Vi tilbyr blant annet lunsj, frokost, møte- og overtidsmat.