Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
 • On Property

  Bransjer: Forvaltningssystem

  Markedets mest moderne saksbehandlingsverktøy for eiendomsforvaltere, tilrettelagt for bolig- og næringsforvaltning. ON Property er et svært brukervennlig system som inneholder alle funksjoner du har behov for i ett og samme system, inklusiv dokumentarkiv og komplett regnskapssystem.

   

  God oversikt gir den beste service til kundene!

 • Fenistra AS

  Bransjer: Forvaltningssystem

  Systemet benyttes i dag av over 115 store og små aktører i eiendomsmarkedet i Skandinavia til forvaltning av nærings-, boligeiendommer og kjøpesentre. Utviklingen av eiendomsforvaltningssystemet startet i 1994 på oppdrag fra 4 større eiendomsforvaltere. Systemet har kontinuerlig blitt videreutvidet med nye funksjoner, og har helt siden første lansering vært et ledende system for eiendomsforvaltning. I dag støtter Fenistra Eiendom alle arbeidsoppgaver fra utleie av lokaler, regulering og fakturering av leiekontrakter til oppfølging av driftsoppgaver. Dokumentstyring, Varsling og Visning av informasjon på Tegning er en integrert del av systemet. Systemet er modulbasert, og passer for små så vel som store brukere.