Bransjeguide

Velkommen til Estate Medias sin oversikt over hvem som leverer hva til næringseiendomsbransjen. Velg kategori eller søk etter firma/person!

Tilbake til oversikt
 • Newsec AS (Analyse & Verdivurdering)

  Bransjer: Analyse & Verdivurdering

  Newsec Advice er Nord Europas ledende eiendomsrådgiver med 700 profesjonelle medarbeidere i syv land. Innen forretningsområdene rådgiving, transaksjoner og asset management tilbyr vi et fullservice tilbud av tjenester til investorer, eiendomsbesittere og leietakere. Gjennom omfattende analyse og dokumenterte prognosemodeller tilbyr Newsec Advice profesjonell rådgiving innen områder som markedsanalyse, verdivurdering, kjøpsrådgiving, investeringsrådgiving, forretningsutvikling og eiendomsutvikling.

  Newsec Advice utgir rapporten Newsec Property Report to ganger i året. Rapporten kan lastes ned fra vår hjemmeside og gir en god oversikt over eiendomsmarkedet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia og Litauen. Vi utarbeider også regelmessig en fem års prognose hvor vi spår utvikingen av ledighet, leiepriser, avkastningskrav og eiendomspriser i ulike segmenter og delmarkeder.Verdivurdering Newsec AS er en av Norges største verdivurderere. Newsec vurderer markedsverdier på både kontantstrøms- og prosjekt eiendommer i ulike utviklingsscenarioer, samt utarbeider analyser for beslutningsstøtte. Verdivurderingene kan benyttes internt eller eksternt for regnskapsrapportering, refinansiering eller salg. Vurderingene vil være godt dokumenterte og tilfredsstiller IFRS og CESR krav til markedsmessig verdisetting av eiendelene i regnskapet.

  Newsec Advice verdivurderer i Norge årlig: 2000 eiendommer 16 millioner kvadratmeter 320 milliarder kr i verdi.

  For mer informasjon se: www.newsec.no

 • Basale AS

  Bransjer: Analyse & Verdivurdering, Eiendomsforvaltere, Eiendomsrådgivere, Eiendomsutviklere, Næringsmeglere

  Eiendomsmegling

  Med sin 2,1 mill kvm store eiendomsmasse representerer Basale en landsdekkende og betydelig markedsplass.

  Basale har serviceinnstilte og kvalifiserte medarbeidere som gjennom mange år har forestått utleie av både kontoreiendommer, kombinasjonseiendommer, lagereiendommer og kjøpesentre.

  Våre medarbeidere kan blant annet tilby:

  – Utleie ledige lokaler
  – Reforhandlinger
  – Salg
  – Verdivurderinger

  Basale ble etablert i 1990 og er et av Norges største frittstående selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendom. Vi tar et helhetlig ansvar for din eiendomsinvestering og er et tverrfaglig kompetansehus innen eiendomsrelaterte tjenester mot næringseiendom.

  Basale sin visjon er å være den foretrukne forvalter av næringseiendom.

  Basale har forvaltningsoppdrag i alle landets fylker. I tillegg har vi oppdrag i Sverige med hovedvekt i Stockholm. Vi kjennetegnes i dag ved å kunne levere forvaltnings- og rådgivningstjenester på et høyt nivå innen de respektive fagområder vi representerer:

  -Eiendomsforvaltning
  – Selskapsadministrasjon
  – Rådgivning
  – Megling