Utvikling:

VOKSER: Stadig mer bygges på øya midt i byen.

Boligmillionene hagler over den lille øya

Den nye bydelen utvikles stadig med nye byggetrinn.

Publisert

Betonmast har signert avtale med selskapet Klosterøya Vest om å bygge ytterligere et byggetrinn på Klosterøya i Skien. Totalentreprise er verdt om lag 190 millioner kroner netto ifølge en pressemelding.

Prosjektet eies av Conceptor Bolig, Skien BBL, Betonmast Eiendom og Multifag.

Dette fjerde byggetrinnet omfatter 69 leiligheter i tre blokker over et garasjeanlegg. Avtalen er delt i to, der første del omfatter den første blokka med 29 leiligheter og tilhørende garasjeanlegg, samt prosjektering for hele p-kjelleren. Del to gjelder de andre to byggene med henholdsvis 15 og 25 leiligheter og garasjeanlegget under.

- Interessen for leilighetene i prosjektet har vært stor, og ved salgsstart var 9 av 29 leiligheter i den første blokka solgt før kvelden var omme. Avrop av del to er betinget av oppnådd salgsmål når dette trinnet legges ut for salg, uttaler daglig leder Frode Antonsen i Betonmast Telemark.

De 29 leilighetene er priset fra 3,5 til 12,6 millioner kroner for størrelser mellom 67 og 150 kvadratmeter.

Klosterøya ligger 700 meter sør for rådhuset med Hjellevannet på den ene siden og Skienselva på den andre. Her var det industri i mange tiår inntil øya de seneste 10 årene sakte, men sikkert er transformert til en ny bydel. Blant annet drev Norske Skog sin papirproduksjon der, inntil de solgte området til Conceptor Eiendomsutvikling og Bratsberg Gruppen for 240 millioner kroner i 2011.

Powered by Labrador CMS