Karriere:

NY: Malin Woll Skotnes

Blir salgs- og markedsdirektør i Nordr Norge

Ambisjonen er å styrke posisjonen som en av Skandinavias ledende boligutviklere.

Publisert Sist oppdatert

Malin Woll Skotnes blir ny salgs- og markedsdirektør for Nordr Norge. Hun kommer fra stillingen som salgs- og markedsansvarlig i samme selskap, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Vil utvide til 60.000 kvadratmeter

- Hun har vært ansvarlig for salgs- og markedsarbeidet i Bergen, Stavanger og Sogndal siden januar 202, har tatt en tydelig lederrolle i Nordr og vist at hun lykkes med store og krevende prosjekter i et utfordrende marked. Ikke minst var hun utslagsgivende for den suksessen vi har hatt med Lerum Brygge i Sogndal, sier administrerende direktør Pål Aglen i Nordr Norge.

LES OGSÅ: Orker ikke mer og går for omregulering

Woll Skotnes er fra Askøy og har tidligere jobbet i Bonava og vært sentral i å bygge selskapet som ny merkevare i Norge.

- Vi har ambisjoner om å styrke posisjonen videre som en av Skandinavias ledende boligutviklere. Det er både inspirerende og utfordrende å få lov til å være med å sikre at vi når våre mål. Med en salgstakt på flere enn 500 boliger i året er det avgjørende at vi lykkes på første forsøk hver gang vi starter salget på et nytt prosjekt, påpeker Aglen.

LES OGSÅ: Fredensborg kuttet kraftig

Woll Skotnes tiltrer stillingen 1. oktober.

Powered by Labrador CMS