Karriere:

GÅR TIL AXER EIENDOM: Ali Javed Raja.
GÅR TIL AXER EIENDOM: Ali Javed Raja.

Blir porteføljesjef i Axer Eiendom

Axer Eiendom fortsetter veksten og har ansatt åtte nye medarbeidere det siste året. Nå blir Ali Javed Raja porteføljesjef i selskapet..

Publisert Sist oppdatert

Axers portefølje av næringseiendommer for utleie begynner å bli av en viss størrelse, spesielt etter at selskapet blant annet ervervet et hotell i Håkonsgaten midt i Bergen sentrum, samt næringseiendom i Verksgaten i Stavanger. Raja vil ha det overordnede ansvaret for hele Axers utleieportefølje.

Raja har en Master i Eiendomsutvikling fra Instituto de Empresa (IE) fra Madrid og Bachelor i Business Administrasjon fra London. Han kommer fra stillingen som Asset management Officer i Carucel Eiendom, der han blant annet var med i teamet som utviklet det kommersielle bygulvet i Bjørvika.

– Ali har på tross av sin unge alder opparbeidet seg en omfangsrik erfaring med utleie og forvaltning. Hans kommersielle forståelse og ungdommelig sult vil Axer nyte godt av, både i utviklingen av eksisterende portefølje og i jakten på nye lønnsomme prosjekter, kommenterer Axer Eiendom-sjef Mikael Skovrup.

Med bred erfaring fra forvaltning og utleie ser Raja nå frem til å sette i gang med arbeidet i Axer Eiendom.

– Selskapet har et dyktig og godt sammensatt team, i tillegg til en kultur som etter mitt syn gjør dem til et av de mest fremoverlente eiendomsselskapene i landet. Dette inntrykket fikk jeg også bekreftet etter at jeg var så heldig å få være med på en strategisamling i desember. Axer har en spennende prosjektportefølje som jeg gleder meg til å jobbe med og utvikle fremover.

Axer Eiendom ble etablert i 1999 har siden den gang bygget over 1 000 boliger i tillegg til å ha utviklet over 70 000 kvm næringseiendom. De har hatt stort fokus på Østlandsområdet, Stavanger og i Bergensregionen, og selskapet har flere spennende prosjekter på trappene de neste årene.

Powered by Labrador CMS