BYGG & EIENDOM: Rolf Maurseth skal kombinere dagens rolle som markedssjef i LINK arkitektur med den nye rollen som markedssjed i Bygg & Eiendom i Multiconsult.
BYGG & EIENDOM: Rolf Maurseth skal kombinere dagens rolle som markedssjef i LINK arkitektur med den nye rollen som markedssjed i Bygg & Eiendom i Multiconsult.

Blir markedssjef i Multiconsult

Rolf Maurseth er ansatt som ny markedssjef i forretningsområdet Bygg & Eiendom i Multiconsult-gruppen.

Publisert Sist oppdatert

Maurseth har arbeidet i LINK arkitektur i 28 år, var en av gründerne av selskapet og har hatt sentrale lederstillinger i en årrekke. Han vil kombinere den nye rollen i Multiconsilt med dagens rolle som markedssjef i LINK arkitektur.

Etter at Multiconsult ASA kjøpte LINK arkitektur har Rolf sittet i ledergruppen for konsernets forretningsområde Bygg & Eiendom. Han kjenner  også godt til rådgivervirksomheten i Multiconsult.

– Det var derfor et ganske naturlig valg å se til Rolf når vi skulle finne ny markedssjef for Bygg & Eiendom. Rolf Maurseth er svært markedsrettet og er flink til å bygge kunderelasjoner. Han har lang erfaring i bransjen og har spisskompetanse innen arkitektur og bærekraft, sier Lars Opsahl, konserndirektør Salg i Multiconsult.

Bærekraft sentralt

– Jeg gleder meg til å ta fatt i denne jobben. Jeg brenner for mye og bærekraft står sentralt, og spesielt samspill og grønn forretningsutvikling i bygg- og eiendomssektoren. Som en stor aktør har vi et ansvar for å veilede våre kunder til å ta gode og bærekraftige valg. I dette ligger både bærekraftige materialvalg, energieffektivitet, livsløpstankegang og fleksibilitet i bygningsmassen, sier Rolf Maurseth.

Det siste året har Multiconsult jobbet systematisk med kompetansehevning innenfor bærekraftig prosjektering, arkitektur og rådgivning for alle fagmiljøer. Selskapet er også aktivt med i Klima 2050, et senter for forskningsbasert innovasjon, blant annet ved å ha rollen som styreleder.

– Det å kunne tilby kunder gode beslutningsgrunnlag knyttet til bærekraftige løsninger i alle typer prosjekter vil være en forutsetning for være en sentral aktør i fremtiden også. Dette har Multiconsult stort fokus på og jeg ønsker gjennom markedssjefsrollen å styrke dette fokuset ytterligere, sier Maurseth.

Maurseth er utdannet Siv. Ark ved Arkitekthøyskolen i Oslo og har en Bsc. fra Bartlett School of Architecture and Environmental Studies i England.