Bidrar til både bedre helse og miljø

Våre produkter bidrar til å heve arbeidsmiljø og trivsel! Glassvegger gir rommet luftighet og lys, Trespilene en varme og lunhet og riktig valg av himling ivaretar både estetikk og lyd.

Vi kan være med på å heve helse og miljø til et nivå både arbeidsgiver og arbeidstaker ønsker. Å arbeide i lyse og luftige lokaler som samtidig ivaretar arbeidsroen er noe de ansatte i dag setter pris på. Modulvegger er en ledende aktør innenfor systeminnredninger i Norge. 40 år i markedet har gitt oss kunnskap som har resulterer i kvalitet på både produkter og tjenester. Vi har en seriøsitet og fleksibilitet som gjør at vi er en trygg samarbeidspartner for å ivareta kundens ønsker samt krav til lyd, brann og sikkerhet.

New York Style glassvegger

Gode grunner: Gir lokalet en moderne uttrykk, gir både lys og skjerming, hever arbeidsmiljøet, ingen krav til dekor.

New York Style glassvegg er en stilfull vegg som gir følelsen av å være tilbake i den industrielle New York tiden. Denne type glassvegg er nå utrolig i vinden både i offentlige bygg og private hjem.New York Style gjør seg utrolig bra på store og åpne flater som store møteroms vegger, der hvor man bruker glassvegger som avdeling inn til store rom eller som kontorfronter.

Mono himling

Gode grunner: Gir muligheter til kreativt design, hvite og slette overflater, ivaretar lydkrav, god lysrefleksjon, gir et godt innemiljø.

Flat eller buet. Direkte eller nedhengt installasjon. En perfekt designløsning til både nybygg- og renoveringsprosjekter som også kan være privat hjem.Den raffinerte hvite overflaten gir høy lysrefleksjon og lysdiffusjon, og sikrer dermed jevn lysfordeling, samt reduserer behovet for kunstig lys. Et system helt uten synlige skjøter, som gir mulighet for enkel integrasjon av alle serviceinstallasjoner og mulighet for å reparere overflaten.

Akustisk Monohimling er bare et av mange produkter vi kan levere, ta en titt på vår hjemmeside.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på e-post: mvo@modulvegger.no eller Telefon: 23 24 22 00

Powered by Labrador CMS