Annonsørinnhold

Avinor utlyser tilbudskonkurranse for mat- og drikke ved tre lufthavner

I slutten av september lyser Avinor ut et stort tilbud innen mat- og drikke ved Oslo lufthavn, Stavanger lufthavn og Bodø lufthavn. Bakgrunnen er et ønske om å utvide mat- og drikkeutvalget på disse flyplassene ved å utvikle nye konsepter og formater

Norge er et attraktivt marked med mange kjøpesterke reisende som i snitt legger igjen mye penger på tvers av de fleste kategoriene på flyplassen. Dette inkluderer mat- og drikke som er et stort fokusområde for Avinor. Nå ønsker Avinor å utvikle en mer mangfoldig konseptmiks som kan glede flere reisende og vil derfor i årene som kommer jobbe for å skape et mer fristende tilbud innen mat- og drikke, og søker aktører som vil være med på denne reisen.

Vil gjøre det enkelt for kunden

Både inn- og utlandstrafikken er under sterk utvikling med stadig økende passasjertall og nye ruter. Det betyr at et godt mat- og drikketilbud må øke i takt med reiselysten. Både asiatisk, italiensk og amerikansk mat er populært i det norske markedet, samtidig som sunne konsepter og søtsaker også er etterspurt.

Reisende på en flyplass har begrenset med tid, og da er det desto viktigere at hvert konsept er lett å forstå for kunden når det gjelder valuta for pengene, valgmuligheter og service. I tråd med dette har Avinor ambisiøse planer når det gjelder innovasjon og bruk av ny teknologi, og ønsker partnere som inkluderer dette i konseptene sine.

– Vi har flere terminaler som er ganske store, så vi leter etter innovative løsninger for å inkludere service i disse områdene. Enten det er forhåndsbestilling, forhåndsbooking, QR-koder eller BackOffice-teknologi som støtter driften, sier Iskra Skram, kommersiell leder terminal.

Ønsker alle velkommen

– Vi er veldig åpne for å tiltrekke oss nye partnere, og ønsker sterke norske merkevarer og lokale aktører velkommen til tilbudet. Vi ønsker også joint ventures velkommen, da noen partnere opererer med den modellen, sier Johnsen.

Avinor anbefaler at alle interessenter setter seg inn i TendSign og anbudprosessen.

Les mer om tilbudskonkurransen

Interesserte kan også ta direkte kontakt med Avinor

Iskra Skram Commercial Director Terminal areas iskra.skram@avinor.no +47 905 23 578

Elif Runa Nordal Head of Business Development Terminal areas Elif.runa.nordal@avinor.no +47 99 70 90 00

Tone Lauten Skaar KAM F&B and Convenience tone.lauten.skaar@avinor.no +47 908 21 377

Powered by Labrador CMS