Utvikling:

SENTRALT: Nå er det klart for Midtbyen Pale i sentrum.

Åtte etasjer med boliger, B&B, kino, restaurant og bowling

Det lokale utbyggerselskapet blar opp 176 millioner kroner netto for herligheten i sentrum.

Publisert

Betonmast signerte nylig en totalentreprise med selskapet Midtbyen Pale AS om å bygge et kombinert leilighet- og næringsbygg i Brumunddal sentrum, ifølge en pressemelding.

- Konseptet vil bestå av Bed & Breakfast, leiligheter for unge, eldre og familier, samt for voksne med nedsatt funksjonsevne. Midtbyen Pale får også og et døgnbemannet ressurs-senter for beboerne, restaurant, konferansesaler, kino og bowling, heter det.

LES OGSÅ: Forsyner seg godt i Drammen

- Det er godt å se aktivitet innen næringseiendom selv i utfordrende tider, og jeg er veldig fornøyd med at vi har fått landet denne viktige kontrakten, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast.

Bak Midtbyen Pale står det lokale utleie- og forvaltningsselskapet Høyen Eiendom som de seneste årene har bygd flere kombinasjonsbygg og leilighetsprosjekter.

LES OGSÅ: Politikerne sa nei - prosjektet er for lite

– Vi ser frem til å komme i gang med nok et prosjekt med fokus på teknologiske løsninger og høy bokvalitet, sier eiendomssjef Kenneth Høyen.

Høyen Eiendom kontrolleres av daglig leder Rolf Arne Høyen. Selskapet hadde et resultat før skatt i 2019 på over 114 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS