Juss:

PARTNERSKAP: Fra venstre: Jens-Christian Pastille, Johan S. Seland, Christian Rödl, Jørgen S. Jynge.

Seland Orwall i partnerskap med europeisk advokatgigant

Seland Orwall etablerer seg blant de ledende internasjonale advokatfirmaene når de nå blir en del av det internasjonale rådgivnings- og revisjonsselskapet Rödl & Partner.

Publisert

Samarabeidsavtalen innebærer at Rödl & Partner får norsk tilstedeværelse fra onsdag 27 april. Samtidig bytter Advokatfirmaet Seland Orwall AS navn til Advokatfirmaet Seland |Rödl & Partner AS. Advokatfirmaet vil beholde sitt fokus på oppkjøp, transaksjoner og fast eiendom, men vil også levere skatterådgivning for utenlandske aktører i Norge.

– Vi opplever at mange av våre klienter ikke er bundet av landegrenser og vi ser en økende grad av oppdrag fra internasjonale aktører, uttaler managing partner Jørgen Sandaas Jynge i Seland | Rödl & Partner.

– Med Seland | Rödl & Partner er vi nå til stede i hele Nord-Europa, en region vi har vært aktive i siden 1993, og hvor vi nå rangeres som en av de største internasjonale tjenesteleverandørene etter de fire store. Ikke minst drevet av den raskt økende interessen fra våre tyske klienter, har vi økt vår tilstedeværelse i Danmark og Finland vesentlig – det var et logisk neste skritt for Rödl & Partner å ta steget inn i Norge. Vårt lange og gode samarbeid med Seland Orwall, var et godt fundament for dette, sier Prof. Dr. Christian Rödl, CEO og styreleder i Rödl & Partner.

Rödl & Partner har 5.260 ansatte og 107 kontorer i 50 land. Selskapet er rangert som Europas syvende største advokatfirma.

Rödl & Partner har flere cross-border faggrupper med advokater fra de ulike landene.

– Med samarbeidet vil vi få store synergier innen M&A, fast eiendom, skatte- og avgiftsrådgivning. I oppdrag av internasjonal karakter vil vi kunne gi våre kunder råd bedre og mer effektivt. Vi ser særlig at det vil bli mer samarbeid med advokater i Tyskland, Danmark, Sverige, Storbritannia og Baltikum, fortsetter Jynge.

Seland Orwall ble etablert av Johan S. Seland og fire andre partnere i 1993, og er et mellomstort norsk advokatfirma, med sine i dag nærmere 20 advokater. Seland Orwall har ekspertise innenfor fast eiendom M&A og strategisk skatterådgivning, samt merverdiavgift.

Powered by Labrador CMS