Ola T. Gjørtz slutter i Møller Eiendom.

Slutter etter upassende reaksjon

Ola T. Gjørtz slutter i Møller Eiendom etter uenighet med styret og en upassende reaksjon fra Gjørtz sin side.

Publisert Sist oppdatert

Bakgrunnen for at Ola T. Gjørtz slutter er ifølge Møller Eiendom en uenighet mellom Gjørtz og styret om samarbeidet mellom Møller Eiendom og Møller Mobility Group. Gjørtz skal ha hatt en reaksjon i forbindelse med dette som «etter styrets oppfatning vanskelig kan forenes med å fortsette som administrerende direktør. Med bakgrunn i dette kom styret og Ola Gjørtz frem til at den beste løsningen for selskapet er at Ola T. Gjørtz fratrer sin stilling», opplyser Møller Eiendom.

– Styret beklager situasjonen som har oppstått, og vil takke Ola T. Gjørtz for hans bidrag til selskapets solide vekst og utvikling gjennom de siste åtte årene, sier styreleder i Møller Eiendom, Øyvind Schage Førde.

Det er Thomas Sletten som blir konstituert som adm. direktør i Møller Eiendom. Han vil fungere i stillingen inntil videre. Nå går styret i Møller Eiendom i gang med å rekruttere en ny toppleder.

Les også: Bård Schumann må gå fra Selvaag Bolig

– Møller Eiendom har store ambisjoner for bærekraftig verdiskaping og har god utvikling, og vi håper å kunne få på plass en ny toppleder i løpet av de neste månedene, sier Øyvind Schage Førde.

Powered by Labrador CMS