UTVDET: Styret i Höegh Eiendom består av: Peter Groth, Arne Vannebo, Morten W. Høegh, Lise Duetoft, Eirik Thrygg (adm. dir), Isabella Alveberg, Leif O. Høegh og Paul Eirik Lødøen.

Höegh utvider styret

Isabella Alveberg og Arne Vannebo er nye styremedlemmer i Höegh Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

– Vi gleder oss over å ha fått med Isabella Alveberg og Arne Vannebo, de har begge ettertraktet kompetanse innen investering, byutvikling og digitalisering som vil være viktig for oss. Höegh Eiendom har store utviklingsprosjekter i Oslo sentrum, på Hasle, i Moss og i Ski. I tillegg har vi en strategi som innebærer vekst i vår utleieportefølje, sier styreleder Leif O. Høegh.

LES OGSÅ: Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging

Alveberg er i dag konsernsjef for arkitektkontoret Snøhetta og har fra blant annet erfaring teknologiselskaper og endringsledelse fra Microsoft, Aftenposten og Avast Software.

Vannebo har blant annet vært med på å bygge opp Salto Eiendom og er i dag administrerende direktør og stor medeier i AVA Eiendom som forvalter en betydelig eiendomsportefølje på Østlandet.

LES OGSÅ: Nå går starten på prosjektet til 300 mill

Styret i Höegh Eiendom består nå av Leif O. Høegh, Morten W. Høegh, Lise Duetoft, Peter Groth, Paul E. Lødøen, Isabella Alveberg, og Arne Vannebo.

Powered by Labrador CMS