VOKSE: – Vi skal ha en tydelig vekst i årene som kommer, sier adm dir Lars Arve Jacobsen i Coop Nordland.

Bruker 50 mill på 2.100 kvadratmeter

– Vi skal være offensive og ha en tydelig vekst i årene som kommer, sier administrerende direktør.

Publisert Sist oppdatert

Coop Nordland hav vedtatt å bygge et nytt bakeri og konditori på Fauske for å dekke stadig økende etterspørsel, ifølge en pressemelding.

Byggeprosjektet har en ramme på cirka 50 millioner kroner. Går alt etter planen skal de første produktene være bakt 2. januar 2021.

LES OGSÅ: Solgte leiligheter for 200 mill på ett døgn

– Prosjektet blir over 2.100 kvadratmeter og vil inneholde både et fullverdig bakeri samt et konditori for kaker. Bakeriet skal dekke markedet fra Helgeland i sør til Hamarøy i nord, heter det.

De ti seneste årene har Coop Nordland økt omsetningen med 1,7 milliarder kroner. Bakeriet på Fauske er bare ett ledd i kjedens satsing på fremtiden. Det seneste prosjektet deres var den splitter nye handelsparken til 100 millioner kroner i Øksnes.

LES OGSÅ: Nord-Norges største prosjekt

– Vi skal ha en tydelig vekst også i årene som kommer. Det ligger i vår natur å være på offensiven, sier administrerende direktør Lars Arve Jakobsen.

Han jakter hele tiden etter nye muligheter og etableringer, og driver samtidig omfattende opprusting av eksisterende butikker som måler totalt 200.000 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS