NESTE ÅR: Conceptor Bolig vil nå bygge opp en interesseliste i forkant av salgsstart.

Slipper planene om 225 leiligheter

Hensikten er å måle kjøpsinteressen hos publikum.

Publisert

Boligprosjektet Langenga som skal bygges tre kilometer fra Asker sentrum presenteres nå for markedet, og Conceptor Bolig planlegger salgsstart neste høst. Første salgstrinn består av 36 leiligheter i to boligblokker. De skal bygge alt fra toroms med tanke på unge og single mennesker, til familievennlige leiligheter med hageflekk.

LES OGSÅ: Nå skal byens siste indrefilet bygges ut

– Her blir det kort vei til service-, sport- og kulturtilbud, butikker og skoler. Hele tomteområdet er 57 mål, hvorav 11 mål utgjør Einderdammen, sier adm. direktør Lasse Skjelbred i en pressemelding.

Hvor mye utvikleren skal investere i blokkprosjektet sier meldingen ingenting om.

I forslag til reguleringsplan er det planlagt ca. 225 boliger i området med ferdigstillelse  fra 2021. Conceptor Bolig har rettigheter til området gjennom en utviklingsavtale med grunneier, og starter nå med å bygge opp interesselisten.

LES OGSÅ: Satser millioner på den riktige siden

– Når området er ferdig utbygd vil samlet areal være på rundt 17.000 kvadratmeter bolig. Det er i hovedsak boliger området reguleres for, men som del av prosjektet planlegges det i samarbeid med Norges Cykleforbund å etablere en velodrom som i tillegg vil bestå av et kontor- og næringsbygg, samt sykkelbutikk, skoler og barnehage, påpeker Skjelbred.

NSW Arkitektur i Oslo er arkitekter for prosjektet.

 

 

 

Powered by Labrador CMS