HOTELL: Skien Brygge har inngått intensjonsavtale med Teo K. Luisa om et nytt hotell. F.v.: Teo K. Luisa, Marianne Hegna i Skien boligbyggelag, Emil Eriksrød fra R8 og Svein Ellingsen fra Bane Nor. Foto: Torunn Stavran Johansen

Vil bygge hotell på brygga

- Dette blir en gavepakke til byen, sier utbyggerne.

Publisert Sist oppdatert

Hotellmannen Teo K. Luisa har inngått intensjonsavtale med Skien Brygge om et nytt Comfort-hotell.

– Takket være politikernes vedtak om utbyggingsavtale, kunne vi inngå en intensjonsavtale om å få et nytt hotell til byen, sier prosjektsjef Svein Ellingsen i Bane NOR Eiendom i en pressemelding.

LES OGSÅ: Har solgt en tredel av fjellprosjektet

Sammen med Skien Boligbyggelag og R8 Property utgjør de Skien Brygge, som har kommet til enighet med Teo K. Luisa og hans selskap Comfort Hotel Skien Brygge. Teo K. Luisa og utbyggerne blir med dette en enda større del av hotell- og opplevelsesproduktet i Grenland.

– Comfort Hotel Porsgrunn har bevist at området trengte flere hotellsenger og har gitt regionen vår ca 30.000 flere hotellgjester det seneste året. Dette har gitt økt omsetning og flere arbeidsplasser for oss og det øvrige hotellmarkedet, påpeker han.

LES OGSÅ: Ringnes snuser på hotell i paradegata

Sammen med Nordic Choice Hotels satser Luisa på å utvikle Comfort-merkevaren i regionen. På hovedkontoret til Choice er det også stor positivitet rundt prosjektet.

– Vår felles satsning i Grenland har gått over all forventning, og derfor er vi også svært positive til planene i Skien, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels.

Emil Eriksrød i R8 Property mener utviklingen i Skien viser potensialet i byen. Sentrum er i fornyelse med blant annet Eeks gård, Landmannstorget, Arkaden, nytt fylkeshus, bibliotek og nå Skien Brygge.

LES OGSÅ: Vil ikke bøye seg for Fylkesmannen

– Med et nytt hotell ønsker vi å bidra for vekst, utvikling og flere arbeidsplasser og stedskultur, sier han.

Powered by Labrador CMS