Aktuelt

Destinasjonen Bjørvika

Å bygge en destinasjon i Bjørvika, var temaet da Ung i Næringseiendom avholdt det seneste medlemstreffet hos Carucel Eiendom i Bjørvika.

STOR INTERESSE: Det var stor interesse for Ung i Næringseiendoms treff i Bjørvika.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Som vanlig var det fullt hus da foreningen Ung i Næringseiendom avholdt treff for sine medlemmer hos Carucel Eiendom i Bjørvika. Tema var destinasjonsutvikling, og Carl Erik Krefting åpnet med å fortelle om sine opplevelser og erfaringer fra både shopping og natur.

For Krefting har det vært viktig å hente inspirasjon fra utlandet og å bruke penger på opplevelser, både ved utviklingen av sentrene EGER og Steen & Strøm og turistdestinasjonen Nusfjord. Investerings- og utviklingsdirektør Caroline Krefting, som er prosjektleder for Bjørvika, fortalte om planene for bygulvet i Bispevika Nord. Hun snakket om siste trender innen retail-eiendom og viktigheten av å bygge en identitet og et brand.

Munchmuseet blir en av de viktigste destinasjonene i Bjørvika, og direktør Stein Olav Henriksen har ambisjoner om at dette skal bli en livlig møteplass i byen. Han har sett til byer som Stockholm, der kulturinstitusjoner også kan være en utelivsarena.

Braathen Eiendoms sjef Leif Arne Røsnes mener kulturinstitusjonene gjør jobben hans enklere. Jobb og fritid får et stadig mer flytende skille og stiller nye krav til kontorene, som sammen med bolig og handel skal være med på å sikre aktivitet døgnet rundt i bydelen.

Medlemmene i Ung i Næringseiendom fikk også en sniktitt på hva Bjørvikas bygulv skal by på av opplevelser, retail og servering etter at Bispevika Nord står ferdig i slutten av 2020.


Se også Estate Play fra MIPIM, hvor Caroline Krefting fortelle om lyspunkter i retailsektoren.

Gir ikke opp Trekanttomten (+)
Utvikling
Unge italienere vil endre norsk bygdesentrum
Utvikling
NPRO kjøper stort i sentrum
Transaksjoner
Vika-syndikat kjøpte i sentrum (+)
Transaksjoner
Ukens tips – frivillig registering ved utleie av fast eiendom
Juss
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Dette boligprosjektet ble nesten halvert
Bolig
– Ble avkrevd beskyttelsespenger (+)
Analyse
Byggherrehjørnet: Risiko for grunnforhold
Juss
Eiendomsmarkedet og endringene i aksjeloven § 8-10
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.