Bolig

Slipper 57 leiligheter i vannkanten

Höegh Eiendom har satt full fart fremover i milliardprosjektet Verket.

SALG: Nå legger Höegh Eiendom ut Verket Brygge i Moss.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Sist ut er Verket Brygge, 57 leiligheter i tre blokker nærmest i vannkanten. De to første settes opp nå, med 38 leiligheter i første salgstrinn. Ifølge en pressemelding skulle prosjektet slett ikke blitt lagt ut ennå.

LES OGSÅ: Selger hele bygget, men beholder taket selv

– Men med utbygging av jernbanen og klarsignal for å bygge hotell på Verket, ble prosessen fremskyndet. Da ble det fornuftig å bygge leilighetene samtidig for å sikre en helhet og å ferdigstille området, påpeker direktør Jan Erik Kristiansen i Höegh Eiendom om utviklingen i Moss.

Leilighetene blir fra 61 til 209 kvadratmeter, men hva de skal koste sier ikke meldingen noe om.  I første etasje skal det bli serveringslokaler.

LES OGSÅ: Vil rive kjøpesenteret og bygge et bykvartal i stedet

– Med moderne tegl og detaljer i sort stål i fasaden har vi fått inn noe annerledes og nytt i bybildet, samtidig som det står godt til det gamle på Verket og det nye hotellet. Vi bruker forskjellige arkitekter som hver setter sitt preg på området og så er det vår jobb å tenke helhet i alt vi gjør, sier Kristiansen.

Verket er det største byutviklingsprosjektet i Moss noen gang, på det tidligere industriområdet til M. Peterson & Søn. Tomta kan bebygges med 270.000 kvadratmeter, og skal inneholde over 2000 boliger, flere kontorbygg og ett sentrum med blant annet butikker, restauranter og kulturtilbud.

Endelig økte eiendomsverdier for Thon
Aktuelt
Utleiers ABC – del 23 – Fraflytting
Juss
Veidekke bruker stadig mer kapital (+)
Analyse
Skogluft vil revolusjonere kontoret
Play
Beskyldes for å ha opptrådt illojalt (+)
Analyse
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Veidekke vurderer å selge eiendomsdelen (+)
Transaksjoner
Aspelin Ramm tar ned risikoen i rehabilitering
Tech
Ny sjef i Vestaksen
Karriere
Sterkt fra Selvaag Bolig
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.