Aktuelt

Kjøpte Borealis Arkitekter

Norconsult har kjøpt Borealis Arkitekter.

KJØPT OPP: Borealis Arkitekter har blant annet stått bak Jektefartsmuseet i Bodø.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi ønsker Borealis Arkitekter velkommen til Norconsult. Kjøpet er strategisk viktig for vårt Tromsø-kontor og for region Nord. Sammen vil vi danne et av de mest slagkraftige og tverrfaglige miljøene i Tromsø og regionen for øvrig, sier regiondirektør Roy Nyheim i Norconsult i en pressemelding.

LES OGSÅ: Storinvestor kjøpe lite senter

Borealis Arkitekter er et ledende arkitektkontorene i Nord-Norge. Selskapet har i dag ni medarbeidere og kontor i Tromsø. Norconsult har samarbeidet med Borealis Arkitekter i en rekke oppdrag, noe som har fungert meget godt.

– Dette blir et nytt og spennende kapittel i firmaets 45 år lange historie. Som en del av Norconsult kan vi gi kundene våre et tyngre tverrfaglig prosjekteringstilbud, sier daglig leder Paul Pincus i Borealis Arkitekter.

Med dette oppkjøpet teller Norconsults Tromsø-kontor rundt 50 medarbeidere. Borealis Arkitekter innlemmes for fullt  fra 1. november. Navnet videreføres som merkenavn på arkitektavdelingen til Norconsult i Tromsø.

Ny kvalitetssjef på plass
Karriere
OBOS satser millioner på kunstig intelligens
Tech
Far og sønn tar gevinster i øst og i nord (+)
Analyse
Her er byggebransjens testlab
Play
Her har eierne kuttet leiligheter i to omganger (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Nytt AKA-kjøp i Sandefjord
Transaksjoner
Åtte av disse leilighetene blir kanskje ikke bygget (+)
Bolig
Livet på låven ser ut til å friste
Bolig
Selger tomtene for 3,4 milliarder
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.