Aktuelt

Fikk millionavtale med Oslo kommune

Verdien er estimert til 159 millioner kroner årlig.

MILLIONER: Den svenske interiørleverandøren har fått avtale med Oslo. Foto: Input interior
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
Input interior i Oslo er tildelt  en samkjøpsavtale med Oslo kommune som omfatter møbler og innredning til kontor, skole og institusjon og har en årlig stipulert kontraktsverdi på 159 millioner kroner, ifølge en pressemelding.
Samkjøpsavtalen som tidligere omfattet Oslo og Oppegård kommune og samarbeidspartnerne Sporveien, Kirkelig fellesråd og Ruter, gjelder også nå kommunene Follo, Vestby, Ski, Frogn og Nesodden. Lørenskog kommune er på opsjon. Avtalen har en varighet på to år med opsjon om forlengelse på to år.
– Det er med stor glede vi for tredje gangen får ny tillit og tildeles rammeavtalen. Sammen med øvrige offentlige rammeavtaler, som Stange-avtalen og Universitetet i Oslo, har de offentlige rammeavtalene høy prioritet hos oss.  Nå ser vi frem mot et fortsatt godt samarbeid og håper vi kan forbli en sterk leverandør, sier salgssjef Jan Sondre Arnestad hos Input interior Oslo.
Det svenske selskapet er Nordens ledende uavhengige innredningskonsern innen behovstilpassede løsninger for kontor og næringsliv, hotell og restaurant, skole og utdanning, samt helse og omsorg. Det omsetter for 2,8 milliarder kroner.
Utleiers ABC – del 23 – Fraflytting
Juss
Veidekke bruker stadig mer kapital (+)
Analyse
Skogluft vil revolusjonere kontoret
Play
Beskyldes for å ha opptrådt illojalt (+)
Analyse
1 700 færre boliger på Skøyen (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Veidekke vurderer å selge eiendomsdelen (+)
Transaksjoner
Aspelin Ramm tar ned risikoen i rehabilitering
Tech
Fra gammel industri til næringspark og boliger (+)
Bolig
Ny sjef i Vestaksen
Karriere

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.