Bolig

Bygger for 103 millioner på brygga

Nå er det klart for siste byggetrinn av boligprosjektet Dockside på Kaldnes brygge i Tønsberg.

TØNSBERG: Dockside heter prosjektet som nå skal bygges på Kaldnes brygge. Ill.: Blår
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Selvaag Bolig har valgt Peab som totalentreprenør til en kontraktssum på 103 millioner kroner før moms, ifølge en pressemelding.

Flere av blokkene i prosjektet på Kaldnes brygge er ferdigstilt og innflyttet. Nå er det snart oppstart på oppføringen av den siste blokka med 64 leiligheter fordelt på seks etasjer.

LES OGSÅ: Solgt deler av eiendommen til 100 mill, vil ha 68 mill for resten

− Peab har allerede gjort en god jobb med byggingen av Signaturen og Sjøfront på Kaldnes brygge. Vi var fornøyd med både ledelse, fremdrift og håndverkere. Det var godt arbeidsmiljø på byggeplassen og kvaliteten på sluttproduktet ble godt. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet på Dockside. Peab leverte det beste tilbudet, sier regionsjef Rune Magnus Thomassen i Selvaag Bolig.

− Vi har vi stort fokus på å jobbe på en måte som gjør at vi får fornøyde kunder. At Selvaag Bolig velger oss til et nytt prosjekt på Kaldnes ser vi som en stor tillitserklæring, og det bidrar til stor motivasjon i organisasjonen, sier regionsjef Terje Kaasa i Peab.

LES OGSÅ: Bygger nytt sentrumskvartal med 120 boliger

De skal bygge fra ettroms til treroms leiligheter fra 31 til 75 kvadratmeter. Toppleilighet blir en fireroms på 142 kvadratmeter med stor takterrasse. I tillegg blir det en underetasje med parkeringsplasser, boder og næringslokaler.

− Dette er et betydelig prosjekt som bidrar til å sikre sysselsetting og omsetning for Peab i Vestfold de neste to årene, sier prosjektsjef Erik Danielsen i Peab.

Forberedende arbeider påbegynnes i oktober 2019, med ferdigstillelse av bygget i oktober 2022. Arcasa arkitekter har tegnet prosjektet.

Veidekke vurderer å selge eiendomsdelen (+)
Transaksjoner
Skogluft vil revolusjonere kontoret
Play
Aspelin Ramm tar ned risikoen i rehabilitering
Tech
Ny sjef i Vestaksen
Karriere
Sterkt fra Selvaag Bolig
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Eiendomsfirma begjært konkurs etter pengekrangel (+)
Analyse
Nesten 50 mill i pluss på tre år (+)
Analyse
OBOS tjente 2,4 milliarder
Aktuelt
Selger eiendom fra oljerushet på Tananger (+)
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.