Aktuelt

Relokator og Realia går sammen

Eieren av Relokator har kjøpt alle aksjene i Realia AS.

PARTNERE: Realia og Relokator får nå samme hovedeier.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er Relokators eierselskap First Mover Group som ved kjøpet av Realia vil skape den sterkeste aktøren innenfor søkemegling, flytting, møbelmontasje og rådgivning i Skandinavia.

First Mover Group eier etter kjøpet Relokator AS, Bemann AS og Realia AS. Selskapet har kontorer og driftssteder åtte steder i Norge, samt i Stockholm og Gøteborg i Sverige gjennom Relokator-merkevaren. Den samlede omsetningen til gruppen blir på ca. 380 millioner kroner i 2019, og de blir dermed den største aktøren i dette fagområdet i Skandinavia. Det totale markedet i de tre landene var ifølge First Mover Group ca. 3 milliarder kroner i 2016.

Realia ble etablert i 1997 og driver med leietakerrådgivning og eiendomstransaksjoner. Selskapets mål er å skape merverdier for opdragsgiver gjennom strukturerte prosesser basert på solid markedskunnskap og bred eiendomskompetanse. Realia er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund.

«Realias mangeårige partnere har bred erfaring, og ser frem til å være en del av et slagkraftig team som nå vil kunne tilby hele verdikjeden i markedet», opplyser selskapene i en pressemelding.

Ny regionleder i Oslo
Karriere
Advarer gårdeiere etter utelivssuksess
Play
– Alle snakker om «flyskam», men dere står jo for 40 prosent av verdens CO2-utslipp
Tech
Ukens tips: Ekspropriasjon og rettslig vern
Juss
Kjøperen av Carew-eiendommen tredoblet overskuddet (+)
Analyse
Les alle PLUSS sakene! Klikk her!
Selger for 1,6 milliarder
Transaksjoner
Byggherrehjørnet: Force majeure i entrepriseforhold
Juss
109 leiligheter for 500 millioner (+)
Bolig
Langer ut mot Byantikvaren
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.