Aktuelt

Smedvig topper i Stavanger

Smedvig Eiendom har den beste merkevaren blant eiendomsaktørene i Stavanger.

FORNØYD: Sjur Monsen (tv) er fornøyd med topplassering i Morten Olaisen og NEMEETS merkevareundersøkelse Eiendomsbarometeret.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Smedvig Eiendom har Stavangers sterkeste og mest stabile merkevare. De scorer høyt hvert eneste år. De er ansett for å være svært dyktige, en svært attraktiv arbeidsplass og særdeles kundeorienterte, sier daglig leder i analyseselskapet NEMEET, Morten Olaisen.

Han har gjennomført undersøkelsen Eiendomsbarometeret, som hvert år måler de ledende eiendomsmerkevarene i de største norske byene.

– Vi skal være den ledende utleieren i Stavanger og føler vi får det bekreftet her. Vi jobber langsiktig med eiendom. Prosjektene våre skal ikke bare være gode for oss og våre eiere, men for leietakere, nabolag og byen, sier markedsdirektør Sjur Monsen i Smedvig Eiendom.

Smedvig Eiendom oppnådde en merkevarescore på 68. Nummer to på listen, Hinna Park, oppnådde også en score på 68, bare noen desimaler bak Smedvig Eiendom. K2 har den tredje beste merkevaren, med en merkevarescore på 66.

Eiendommegler 1 har den sterkeste merkevaren blant meglerne i Stavanger. Merkevarescore på 67 var 0,3 punkter foran DNB Næringsmegling.

– Meglerne har alltid vært ganske gode på kommunikasjon, men nå har utleiere begynt å ta dem igjen. De siste årene har media, politikere og andre fått øynene opp for hvor viktige samfunnsaktører eiendomsbesittere og utviklere faktisk er. Så også bransjen selv. Mens de før nesten gjemte seg litt bort, er de nå mye flinkere til å snakke om prosjektene sine og hva de betyr for samfunnet rundt, sier Olaisen.

 

Vil bygge flere hundre boliger (+)
Bolig
Rentetoppen er nådd
Play
Staten selger eiendommer verdt over 100 mill (+)
Transaksjoner
Ukens tips – Anleggsbidragsmodellen
Juss
Byggherrehjørnet: Ansvar for offentlige tillatelser i totalentrepriser
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Fredensborg kjøper 83 mål for utvikling (+)
Utvikling
Her har det vært restaurantdrift i 50 år. Nå slår Oslo tingrett fast at en eiendomsmegler kan overta lokalene (+)
Analyse
PBE med helomvending på Vålerenga
Utvikling
Startet året med salg, men kjøpelysten er der fortsatt (+)
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.