Aktuelt

Smedvig topper i Stavanger

Smedvig Eiendom har den beste merkevaren blant eiendomsaktørene i Stavanger.

FORNØYD: Sjur Monsen (tv) er fornøyd med topplassering i Morten Olaisen og NEMEETS merkevareundersøkelse Eiendomsbarometeret.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Smedvig Eiendom har Stavangers sterkeste og mest stabile merkevare. De scorer høyt hvert eneste år. De er ansett for å være svært dyktige, en svært attraktiv arbeidsplass og særdeles kundeorienterte, sier daglig leder i analyseselskapet NEMEET, Morten Olaisen.

Han har gjennomført undersøkelsen Eiendomsbarometeret, som hvert år måler de ledende eiendomsmerkevarene i de største norske byene.

– Vi skal være den ledende utleieren i Stavanger og føler vi får det bekreftet her. Vi jobber langsiktig med eiendom. Prosjektene våre skal ikke bare være gode for oss og våre eiere, men for leietakere, nabolag og byen, sier markedsdirektør Sjur Monsen i Smedvig Eiendom.

Smedvig Eiendom oppnådde en merkevarescore på 68. Nummer to på listen, Hinna Park, oppnådde også en score på 68, bare noen desimaler bak Smedvig Eiendom. K2 har den tredje beste merkevaren, med en merkevarescore på 66.

Eiendommegler 1 har den sterkeste merkevaren blant meglerne i Stavanger. Merkevarescore på 67 var 0,3 punkter foran DNB Næringsmegling.

– Meglerne har alltid vært ganske gode på kommunikasjon, men nå har utleiere begynt å ta dem igjen. De siste årene har media, politikere og andre fått øynene opp for hvor viktige samfunnsaktører eiendomsbesittere og utviklere faktisk er. Så også bransjen selv. Mens de før nesten gjemte seg litt bort, er de nå mye flinkere til å snakke om prosjektene sine og hva de betyr for samfunnet rundt, sier Olaisen.

 

Vil skrote boligprosjekt for park
Bolig
Utleiers ABC – Del 15 – Utleiers vedlikeholds- og utskiftningsplikt
Juss
Har eiendommer for tre milliarder kroner (+)
Analyse
Solgte 23 av 52 leiligheter i forhåndssalget
Bolig
Ønsker 40 boliger og næring på Sæter (+)
Bolig
Med PLUSS får du faglig påfyll i hele sommer! Bli PLUSS-abonnent her!
– Et signal om at området er i utvikling (+)
Utvikling
Dette er Eiendomsspars prosjekt for 2020
Play
Boligprosjekt løftet resultatet for Ellen K. Raaholt (+)
Analyse
Vil fortette ved Akerselva (+)
Bolig