NY DIREKTØR: Thora Heieraas ansatt som direktør for ny divisjon i Norconsult.

Thora Heieraas er den nye divisjonsdirektøren

Thora Heieraas ansatt som direktør for ny divisjon i Norconsult.

Publisert Sist oppdatert

Norconsult har de siste årene bygd opp et sterkt plan-, arkitekt -og landskapsmiljø, og etablerer nå dette som et eget forretningsområde ved hovedkontoret under ledelse av Thora Heieraas. Hun har ifølge en pressemelding vært ansatt i Norconsult siden 1996, og har de siste 15 årene vært avdelingsleder for planavdelingen.

–Vi har hatt mange sterke og godt kvalifiserte kandidater med i rekrutteringsprosessen, og er svært fornøyd med at Heieraas takket ja. Hun er en erfaren leder med god faglig innsikt som kjenner selskapet og selskapets rutiner svært godt, sier konserndirektør Bård Hernes blant annet.

Den nye divisjonen vil ved oppstart ha 90 medarbeidere og er godt rustet for videre vekst og utvikling. Divisjonen vil bidra med sin kompetanse innen alle øvrige markedsområder, og da spesielt innen samferdsel, bygg og eiendom.

– Jeg har vært ansatt i Norconsult i over 20 år. Det har vært en spennende tid hvor jeg har fått lov til å utvikle meg innen både fag og ledelse. Jeg ser frem til å ta steget videre, sier Thora Heieraas.

Powered by Labrador CMS