Aktuelt

Lager kontorfellesskap for eiendomsbransjen

Lerka Eiendom, Loe Utvikling og SPG Corporate Finance skal sammen etablere et high end kontorfellesskap for eiendomsbransjen i Thiisgården.

SATSER: Lars R. Kristiansen vil etablere et profesjonelt og relativt homogent kontorfellesskap innenfor eiendom og finans.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er i Blystad familiens bygg i Haakon VIIs gate 1 i Vika at det nye kontorfellesskapet blir etablert. Lars R. Kristiansen i Lerka Eiendom forteller at de har opprettet et selskap som har tegnet leieavtale på 750 kvadratmeter i Thiisgården.

– Vi i Lerka skal inn i lokalene sammen med Loe Utvikling og SPG Corporate Finance samt noen andre gode relasjoner. Vi har forpliktet oss til en langsiktig leieavtale og skal fremleie det videre ut igjen, sier Kristiansen til Estate Nyheter.

Han presiserer at det ikke blir et coworking-konsept, men et kontorfellesskap for likesinnede.

– De som leier skal ha noen fellesnevnere. Vi ønsker å etablere et profesjonelt og relativt homogent miljø innen eiendom og finans. Vi er ikke ute etter å tjene penger på dette, men snarere skape et arbeidsmiljø der vi og våre samboere trives godt. Det viktigste er at vi alle skal kunne jobbe selvstendig og uforstyrret, men at det tilrettelegges for en sosial arena utenfor kontordøren der alle temaer kan drøftes lojalt og uforpliktende, sier Kristiansen.

Kontorene blir pusset opp fra betongen og tilrettelagt for et kontorfellesskap med høy kvalitet og trivselfaktor.

– Vi har ca 20 kontorplasser å leie ut, der folk kan velge å sitte i eget kontor, tomannskontor eller i et teamrom. Vi er fleksible på leietiden, og tilbyr komplette kontor der leietakerne kan flytte rett inn. Innflytting blir første januar 2020, så frem til da får vi testet ut om vi har noen venner, sier Kristiansen og ler.

Ukens profil: Fikk sluttpakke – havnet i eiendom (+)
Karriere
Nå skal milliardprosjektet bygges
Utvikling
Solgte til Bergesen-familien (+)
Transaksjoner
Skeptisk til Tollefsen-prosjekt (+)
Bolig
Ny sjef hos Enerhaugen
Karriere
Med PLUSS får du faglig påfyll i hele sommer! Bli PLUSS-abonnent her!
– Vi skal ikke selge mer, snarere tvert imot (+)
Analyse
Utstillingsplassen Eiendom sikter mot rekordresultat i år (+)
Analyse
Markedsplassen fra A til Å innen ombruk
Play
Startskuddet har gått for den nye bydelen (+)
Bolig