Aktuelt

Lager kontorfellesskap for eiendomsbransjen

Lerka Eiendom, Loe Utvikling og SPG Corporate Finance skal sammen etablere et high end kontorfellesskap for eiendomsbransjen i Thiisgården.

SATSER: Lars R. Kristiansen vil etablere et profesjonelt og relativt homogent kontorfellesskap innenfor eiendom og finans.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er i Blystad familiens bygg i Haakon VIIs gate 1 i Vika at det nye kontorfellesskapet blir etablert. Lars R. Kristiansen i Lerka Eiendom forteller at de har opprettet et selskap som har tegnet leieavtale på 750 kvadratmeter i Thiisgården.

– Vi i Lerka skal inn i lokalene sammen med Loe Utvikling og SPG Corporate Finance samt noen andre gode relasjoner. Vi har forpliktet oss til en langsiktig leieavtale og skal fremleie det videre ut igjen, sier Kristiansen til Estate Nyheter.

Han presiserer at det ikke blir et coworking-konsept, men et kontorfellesskap for likesinnede.

– De som leier skal ha noen fellesnevnere. Vi ønsker å etablere et profesjonelt og relativt homogent miljø innen eiendom og finans. Vi er ikke ute etter å tjene penger på dette, men snarere skape et arbeidsmiljø der vi og våre samboere trives godt. Det viktigste er at vi alle skal kunne jobbe selvstendig og uforstyrret, men at det tilrettelegges for en sosial arena utenfor kontordøren der alle temaer kan drøftes lojalt og uforpliktende, sier Kristiansen.

Kontorene blir pusset opp fra betongen og tilrettelagt for et kontorfellesskap med høy kvalitet og trivselfaktor.

– Vi har ca 20 kontorplasser å leie ut, der folk kan velge å sitte i eget kontor, tomannskontor eller i et teamrom. Vi er fleksible på leietiden, og tilbyr komplette kontor der leietakerne kan flytte rett inn. Innflytting blir første januar 2020, så frem til da får vi testet ut om vi har noen venner, sier Kristiansen og ler.

Boligprosjekt falt i fisk for Alf-Inge Håland (+)
Analyse
Vil bygge boliglåve med 19 enheter
Bolig
Aberdeen kjøpte sentrumseiendom (+)
Transaksjoner
Gleder seg til reforhandling av leieavtaler (+)
Analyse
Tollefsen kjøper mer utviklingseiendom i Asker
Transaksjoner
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Nord-Norges største prosjekt (+)
Utvikling
Vil bygge en ny bydel med 40.000 kvadratmeter
Utvikling
Gir vekk eiendom til en verdi av 400 millioner (+)
Analyse
Vil bygge boliger midt i sommerparadiset (+)
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.