Nyheter

Bygger og leier ut til Forsvaret

Block Watne skal bygge, leie ut og drifte 50 leiligheter i Ørland.

FORSVARET: Block-Watne skal bygge boliger på Ørland.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Forsvarsbygg meldte nylig at de har eiendomsretten til boligene etter leieperioden på 20 år.

– Det er et stort behov for nye boliger for Forsvaret på Ørland og det har vært viktig å gjennomføre dette for å få fortgang i boliganskaffelsene. Det er også en god erfaring for oss å høste det å la en ekstern utbygger stå for prosjektering, utbygging og vedlikehold av boligene, heter det i meldingen.

LES OGSÅ: Blir høyest i landet

– Byggingen er ett viktig bidrag for å få moderne og nok boliger for vårt personell som er flystasjonens viktigste ressurs. Med disse blir det mindre behov for pendling, noe som er viktig med tanke på både miljø og operativ evne, påpeker oberst Øyvind Gunnerud.

Kontrakten er inngått etter en konkurranse om oppføring og deretter leie og drift av 50 boliger til Forsvaret på deler av tomten Brekstad gård vestre, i Ørland. Det ble vurdert andre alternativer, blant annet leie av private, kjøp og gjennomføring av et tradisjonelt investeringsprosjekt i Forsvarsbyggs regi.

Hva herligheten skal koste er ikke kjent.

Ikke fornøyd med å være i «1-prosent-klubben» (+)
Analyse
Gevinst på 100 millioner (+)
Transaksjoner
Bygger 168 leiligheter for OBOS
Bolig
Sier nei til «nedbygging av Oslo S»
Utvikling
Boligpåbygg ble mareritt (+)
Juss
Les alle PLUSS-sakene ett sted Klikk her!
Oslo kan få folkepark i Bestumkilen
Utvikling
Terje Stykkets eiendomssatsning går så det suser (+)
Analyse
Bygger for over en milliard i Baltikum (+)
Utvikling
Bygger nytt for DNB
Utvikling