TAR OVER: Pål Aglen tar over sjefsstolen i Veidekke Eiendom.

Ny sjef i Veidekke Eiendom

Pål Aglen er konstituert som ny adm. direktør i Veidekke Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Øyvind Moen har sagt opp sin stilling som adm. direktør i Veidekke Eiendom for å bli sjef i Frigaard Property. Dermed er det duket for at regiondirektør Pål Aglen rykker opp og blir konstituert som ny adm. direktør i Veidekke Eiendom.

– Vi er svært fornøyd med å konstituere Pål Aglen som leder av Veidekke Eiendom. Virksomheten har positiv utvikling og klare ambisjoner. Pål, som har lang fartstid og solid kompetanse, vil videreutvikle Veidekke Eiendom med dette grunnlaget, sier konserndirektør i Veidekke Jørgen Wiese Porsmyr.

Veidekke Eiendom har ambisjoner om å bli den beste nabolagsbyggeren, og selskapet har de siste to årene jobbet for å nå den ambisjonen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som leder av Veidekke Eiendom. Etter mer enn 8 år i virksomheten, er jobben nå å virkeliggjøre og operasjonalisere den strategiske reisen vi allerede har startet på som Norges beste Nabolagsbygger, sier Pål Aglen.

– Vi takker Øyvind Moen etter nærmere 20 år med solid bidrag og innsats for Veidekke og ønsker han lykke til med nye utfordringer, sier Porsmyr.

Se Øyvind Moen på Estate Play avvise at entreprenøren bygger boliger for å holde liv i entreprenørvirksomheten i konsernet her:

Powered by Labrador CMS