Ovenfra og ned (og fra venstre i hver rad): Christoffer Norén, Fredrik Sparre-Enger, Fredrik Høyang-Røsholdt, Heidi Holmelin, Helene Flølo, Astrid Håve Stenersen, Mikael Minge, Line E. Carlson, Sindre Larsen, Helene Hem Halum og Mikkel Vislie. Fredrik Lilleaas Ellingsen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Tar sommerferien på Harvard

11 advokater og rådgivere fra Selmers eiendomsteam har valgt en noe annerledes sommerferie.

Publisert Sist oppdatert

De tar turen over Atlanterhavet og starter sommerferien på skolebenken på Harvard Law School i Boston. De skal sammen med flere Selmer-advokater øke sin forretningsforståelse og lære mer om hvordan de kan bidra til verdiskapning for kunden.

– Jusstudiene inneholder lite kommersiell trening – derfor må vi investere i dette, sier leder for eiendomsavdelingen i Selmer, Mikkel Vislie.

Selmer har utviklet et 3-årig utviklingsprogram, og uken på Harvard Law School vil gi opplæring i viktige forretningsegenskaper som blant annet finans, ledelse, innovasjon, forhandlingsteknikk og strategi. I samarbeidet inngår også INSEAD og Cambridge, som skal gi tilsvarende programmer de neste årene.

– For å lykkes som eiendomsadvokat er det viktig å tidlig tilegne seg kommersiell forståelse og innsikt, sier Vislie. -Våre yngre advokater bidrar til leveranser med høy juridisk kvalitet for våre kunder, og vi er overbevist om at dette utviklingsprogrammet vil løfte kompetansen deres ytterligere og gi dem verktøy for å utvikle seg som advokater og rådgivere.

Deltakerne forbereder seg på oppholdet med ulike caseoppgaver en måned før avreise. Det betyr at de må gjøre oppgavene ved siden av jobben. Deretter blir det en ukes intensiv trening på campus på Harvard. Programmet avsluttes med to måneders etterarbeid som gjøres i grupper.

– Harvard er et av verdens mest kjente universiteter, og de har lagt opp et spennende og intensivt program hvor vi får muligheten til å utvikle oss som advokater og rådgivere. Bare det å være på campus kommer til å bli en opplevelse og gi inspirasjon. Jeg gleder meg spesielt til å lære mer om forhandlingsteknikk og strategi, og på Harvard får vi lære av de beste, sier Advokat Helene Flølo (29).

– Harvard Law School Executive Education ser frem til å jobbe med Selmer om dette programmet og vi applauderer firmaets sterke forpliktelse for å utvikle våre samarbeidspartnere. Gjennom våre case-baserte læringsmetore vil vi hjelpe Selmers ansatte å styrke sin kjernebusiness og ledelsesevner til å bli skape større verdier for deres klienter, sier Scott Westfahl, Director of Executive Education på Harvard Law School.

Powered by Labrador CMS